Admir Hodžić napustio NK Rudar

Admir Hodžić napustio NK Rudar

24.7.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

S velikim žaljenjem obaviješćujemo labinsku sportsku javnost, a napose vjerne navijače Rudara, da klub i Admir Hodžić nisu mogli pronaći obostrano prihvatljivo rješenje po pitanju njegovog angažmana za seniorsku momčad u narednoj sezoni.

 

Naime, novim pravilnikom koju svi prihvatili svi nogometaši osim Hodžića predviđeno je nagrađivanje prema izvedbama na treningu i utakmicama, a tek u trećem stupnju prema dosadašnjim zaslugama i igračkom stažu.

 

Navedenim pravilnikom je predviđeno da se ubuduće neće određivati bilo kakve skupine sa unaprijed zadanim iznosima, nego će na kraju mjeseca trener i glavni menadžer ovisno o gore navedenim kriterijima sastaviti platnu listu za to obračunsko razdoblje.

 

O točnim iznosima svi članovi Skupštine će biti informirani na Izbornoj skupštini krajem kolovoza. Zasad možemo samo reći da se radi o zbirnom iznosu koji je nešto manji u odnosu na dosadašnji.

 

Gospodinu Admiru Hodžiću se od sveg srca i najiskrenije zahvaljujemo za sve što je dosad dao klubu kao nogometaš i trener i želimo mu puno sreće u životu i budućoj sportskoj karijeri.

 

Klub se zahvaljuje svim nogometašima, posebno igračkim legendama poput: Vozile, Juričića, Dine i Tomasa Černjula, Gorana Barišića, Sandija Dobrića i ostalih što su u ovom delikatnom trenutku stavivši sportske ciljeve ispred sitnih osobnih interesa prihvatili nova pravila koja će im sasvim sigurno u bliskoj budućnosti donijeti puno više koristi nego štete.

 

Imajući u vidu špekulacije po određenim medijima kako klub ne vodi računa o nižim uzrasnim kategorijama želimo izvjestiti sve prijatelje kluba i roditelje naših nogometaša da su već održana dva sastanka, a u pripremi je i treći, finalni, na kojemu će se definirati sve stvari vezane za trenerski i tehnički kadar.

 

Zasad je upražnjeno mjesto trenera juniorske momčadi i po tom pitanju do petka očekujemo odgovor prof. nogometa Saše Runka dok za novonastalo upražnjeno mjesto u U-9 selekciji, nakon odustajanja gosp. Hodžića, najozbiljnije konkurira, također prof. nogometa, Vedran Biočić. Ostala mjesta su već popunjena kvalitetnim trenerskim kadrom, a javnost će biti o svemu obavještena tijekom narednog tjedna za kad je planiran početak priprema za sve klupske selekcije.

 

Također želimo javno demantirati određene medijske špekulacije kako su se angažmanom Edija Kodrina na mjesto tehničkog rukovoditelja seniorske momčadi povećali troškovi. Naprotiv, u konkretnom slučaju, radi se o smanjenju troškova za preko četiri puta.

 

Koristimo prigodu da se javno zahvalimo NK Iskra - Vinež, napose predsjedniku Donaldu Blaškoviću i članu uprave Fajdi Begoviću, što su nam omogućili da kompletne pripreme i sve kontrolne utakmice odradimo na njihovom travnjaku. Osim ove zahvale klub će se NK Iskra zahvaliti na vrlo konkretan materijalni način.

 

U tijeku je temeljita sanacija travnjaka na gradskom stadionu u Zelenicama kako bi isti do početka prvenstva doveli u prihvatljivo stanje. S tim u vezi, klub se obratio povjereniku za natjecanje, gosp. Branku Kajfešu sa zamolbom da nam se pri ždrijebu natjecateljskih brojeva na plenumu klubova III HNL Zapad koji će se održati u petak u Rijeci dodijeli broj jedan (1) kako bi bili slobodni prvo kolo te bi tako prvu utakmicu igrali u Zelenicama igrali 31. kolovoza.

 

Zahvaljujući angažmanu tvrtke Maling naredni tjedan će započeti sanacija krova na klupskim prostorijama i svlačionicama te će se na taj način riješiti problem koji je svih ovih godina otežavao obitavanje u istim za vrijeme kišnih dana.

 

U tijeku je procedura za odabir tehničkih sponzora po pitanju sportske opreme i napitaka. Nakon održavanja Izborne skupštine krajem kolovoza na mjesto marketing menadžera bit će imenovan mag. marketinga David Juričić koji će minimalno prvih šest mjeseci biti stimuliran na osnovu realiziranog prometa.

 

Paralelno sa gore navedenim aktivnostima vode se intenzivni kontakti u cilju konstituiranja novog Izvršnog odbora. Zasad možemo izvijestiti da klub ima već kandidata za potpredsjednika i četiri kandidata za mjesto u Izvršnom odboru. O konkretnim imenima klub neće izvještavati javnost do Izborne skupštine.


NK RUDAR Labin

anmir hodžić nk rudar nogomet trener