8.Rabac Summer Festival: Girandella opet postaje veliki plesni podij

8.Rabac Summer Festival: Girandella opet postaje veliki plesni podij

24.7.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na poznatoj plaži Girandelli i ovoga će ljeta na osmom po redu Rabac Summer Festivalu nastupiti neka od najjačih imena elektronske glazbe koja će ovu atraktivnu lokaciju pretvoriti u užareni i primamljivi plesni podij. Organizator je Balance FM iz Pule.

Danny Tenaglia glavna zvijezda festivala, svjetski je poznati DJ koji već više od dvadeset godina uživa neprikosnoveni status klupske ikone


Festival počinje sutra, u petak, 25. srpnja, u labinskom parku Dubrova gdje će nastupiti domaći i strani DJ-i: Manuel&Reedub, Art Patrice, Bebetto, XXL, Alen Sforzina, Lemon, Eddie F, Alex Picone i Nino Rex.
Tradicionalno, glavna večer održat će se u subotu i to na dva floora pod nazivom »They love techno - we love house«. Na techno flooru će tako nastupiti DJ-i Jan Plexy, Make, Zero, Marko Nastić, Bam Bam, Elton D, Hertz i Gene Le Fosse. Za one željne nešto laganijih ritmova tu je house floor na kojem će nastupiti Mark Ash i Danny Tenaglia, koji je glavna zvijezda ovogodišnjeg Rabac Summer Festivala, a ujedno i svjetski poznati DJ koji već više od dvadeset godina uživa neprikosnoveni status klupske ikone. Danny Tenaglia jedan je od rijetkih DJ-a koji su osvojili prvo mjesto Billboardovog dance charta, a u Rabac dolazi neposredno prije izlaska svojeg novog albuma »Futurism«, koji će i promovirati. Stoga se njegov nastup s pravom može smatrati ekskluzivnim. Tenaglia, koji je poznat kao pravi showman na sceni, surađivao je s mnogim zvijezdama iz svijeta glazbe - Madonnom, Pet Shop Boysima, Jamiroquaijem, Michaelom Jacksonom i mnogim drugima.


Zadnjeg dana festivala u parku Dubrova će u 6 sati nastupiti DJ-i Krekman, Rubb Surr, Patrick Zigon, Rojter&Roja te Ash&Lemon.
Dakle, i ovoga će se ljeta Girandella tresti u žestokom ritmu, a ljubitelji elektronske glazbe imat će priliku prisustvovati jednom od najjačih i najatraktivnijih ljetnih festivala.

M. P.

Rabac Summer Festival elektronika Balance FM DJ Rabac Girandella Party Danny Tenaglia