6. Sezona Jadranskih igara: 26. lipnja 2015. godine u Rapcu

6. Sezona Jadranskih igara: 26. lipnja 2015. godine u Rapcu

1.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Manje od tjedan dana dijeli nas do početka šeste sezone Jadranskih igara. Ove godine u najvećem izdanju do sada, igre koje vole i veliki i mali i koje se ove godine šire na čak 12 zemalja u regiji započinju 6. lipnja i traju do 20. rujna.

Turneja duga 106 dana ovog će ljeta posjetiti 45 lokacija diljem regije. Preko 2500 natjecatelja i 70000 posjetitelja imat će prilike osjetiti čari ovog show programa, a sve će završiti međunarodnim natjecanjima (dva međunarodna polufinala i međunarodno finale) koje će se ove godine moći pratiti na malim ekranima u zemljama sudionicama Jadranskih igara.

Sve započinje na Kvarneru, točnije u Kostreni gdje se 6.lipnja otvara sezona. Nakon toga, po prvi se puta otkako Jadranske igre postoje kreće prema kontinentalnom dijelu Hrvatske, u Sisačko-moslavačku županiju u Topusko gdje će se igre održati 13.lipnja. Poslije Topuskog, 26.lipnja na redu su igre u mjestu Rabac (Labin) u Istri.

 

Od ove godine u funkciji je i osvježeno izdanje weba Jadranskih igara (www.jadranskeigre.com) na kojem se nalaze sve relevantne informacije o projektu, natjecanju te aktualni kalendar događanja po kojem možete pratiti ovogodišnju turneju.

 

Mnoštvo novih lokacija i natjecatelja te već dobro poznate stare lokacije koje ćemo posjetiti u periodu od 6.6. do 20.9. ono su što nas najviše veseli prije početka nove sezone. Ukoliko želite sudjelovati na Jadranskim igrama, skupite ekipu od osam članova, prijavite se na našoj web stranici i budite dio naše velike obitelji. Ne sumnjamo da ćemo se i ove godine odlično zabaviti stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i postanete dio zabave koja pršti druženjem, veseljem i pozitivnom energijom!

Kalendar

 

 

PR

 

 

 

jadranske igre igre zabava rabac druženje veselje turizam ljeto