6. BIO MARKET – sajam ekoloških proizvoda i radionica sirove hrane u petak 14.9. na rivi u Rapcu

6. BIO MARKET – sajam ekoloških proizvoda i radionica sirove hrane u petak 14.9. na rivi u Rapcu

7.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Ukoliko ne znate gdje započeti vikend neka vas put odvede u Rabac, na 6. Bio Market kojeg organizira LAG „Istočna Istra“.

Ovaj sajam ekoloških proizvoda održati će se u petak 14. rujna 2018. godine na rivi u Rapcu s početkom u 17:00 sati.


Opustite se nakon radnog dana te otkrijte što nudi Bio Market uz samo more, uživajte u rujanskoj atmosferi s pogledom na Stari grad. Uz zvukove mora i zadnje dane ljeta dočekati će vas stolovi ispunjeni domaćim proizvodima, hranom koja stiže iz ekoloških vrtova, zlatno maslinovo ulje, vino, eko bira, bučini proizvodi, razne vrste sira, med i pčelinji proizvodi, smokve, kozmetika samoniklog bilja, proizvodi od lavande, smilja, lana i konoplja te mnogi drugi certificirani ekološki proizvodi.


Hrana oduvijek povezuje ljude, mirisi bude naša sjećanja, a okusi vraćaju u djetinjstvo. Dođite i budite dio ove opuštene atmosfere, ponesite dobru volju i osmijeh, potražite savjete izravno od samih proizvođača, razmijenite ideje i znanje! I naravno, kupnjom certificiranih ekoloških proizvoda potičete proizvođače na daljnju ekološku proizvodnju čime nagrađujete njihov konstantan trud i zalaganje.


Za sve željne glazbe svirati će nam bend Acoustic Lounge Trio. Ekološki proizvodi, opuštena atmosfera i muzika uz more zvuči kao odličan početak vikenda, zar ne?


 PROMOCIJA I RADIONICA  - „SIROVA HRANA ZA NA POSAO I U ŠKOLU“


 U 17:30 sati na rivi Rapca započeti će radionica sirove hrane sa degustacijom Tine Uglješić, autorice bloga Zelenarium.


Radionica je zamišljena tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o sirovoj hrani i kako je pripremiti.


Naučite sami kako od sirove hrane jednostavno pripremiti glavno jelo i desert koristeći uglavnom lokalne namirnice, a za koje nisu nužni skupi i specijalni uređaji. Na radionici ćemo također moći i degustirati pripremljene sirove delicije.


 


Vidimo se na Bio Marketu!
rabac bio market radionica zdrave hrane