5. sajam cvijeća od sutra na Trgu labinskih rudara

5. sajam cvijeća od sutra na Trgu labinskih rudara

18.4.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Dvodnevni Sajam cvijeća u organizaciji komunalnog poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. i pod pokroviteljstvom Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, a u sklopu programa Proljeće u gradu, održat će se po peti put 19. i 20. travnja 2013. godine od 08,00 do 18,00 sati na Trgu labinskih rudara.

 

Tijekom dva dana naši sugrađani će moći posjetiti sajam i povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica, a koje u našem gradu i u okolnim mjestima iz godine u godinu izgledaju sve atraktivnije i ljepše. Organizacijom 5. Sajma cvijeća dva će dana Labin ponovno plijeniti veselim bojama i mirisati cvjetnim mirisima.

 

U sklopu sajma cvijeća planiran je i glazbeno - scenski program pa će tako u petak u 17,00 sati na Trgu nastupiti Gradski orkestar, dok će se u subotu od 10,00 do 12,00 sati održati nastupi radionica Labin Zdravog grada i to Labinske mažoretkinje, glazbeno - scenski studio Skiribico Blu, plesni studiji Cool step, Art Dance i studio Patricije Miletić te učenici Osnovne glazbene škole "Matko Brajša Rašan".

 

Pozivamo naše sugrađane da posjete Sajam cvijeća i nabave sadnice, kako bismo zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te da svatko od nas doprinese turističkoj slici grada na početku nove turističke sezone.

sajam cvijeća cvijeće komunalno