43-godišnjak iz Labina prodavao drogu na glazbenom okupljanju

43-godišnjak iz Labina prodavao drogu na glazbenom okupljanju

28.8.2023. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Društvo

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su naime 27. kolovoza oko 00.15 sati zatekli 43-godišnjaka na koncertu elektronske glazbe na području Štinjana koji je kod sebe posjedovao drogu i to više vrećica kokaina ukupne težine 6.8 grama, više vrećica droge MDMA ukupne težine 5.6 grama i 2 grama heroina te mobilni uređaj i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su istoga dana obavili pretragu stana kojeg osumnjičeni koristi na području Labina, kojom prilikom je pronađeno još 6.5 grama kokaina, 1.6 grama droge MDMA i 1.5 grama heroina te četiri komada pištoljskog streljiva koje je muškarac neovlašteno posjedovao.

Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a obzirom je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu noćas predan u pritvorsku jedinicu policije.

Protiv muškarca će policija pokrenuti i prekršajni postupak sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

policija drpga streljivo zlouporaba opojnih droga diler