2. kolo Istarske zimske lige u trčanju: Lučano Sošić i Barbara Belušić prvi u sveukupnom poretku

2. kolo Istarske zimske lige u trčanju: Lučano Sošić i Barbara Belušić prvi u sveukupnom poretku

23.11.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U Rapcu je jučer, nedjelja 22. studenog, uz sudjelovanje šezdeset šest atletičarki i atletičara, u organizaciji labinskog Triathon kluba „Albona-Extrem" održano drugo kolo ovogodišnje Istarske lige u trčanju. Trčalo se na stazi ukupne dužine pet tisuća i šest stotina metara s pretpostavljenim rekordom staze oko petnaest i pol minuta.

.

U muškoj utrci pobijedio je Dalibor Gržetić i riječkog Autotransa u vremenu osamnaest minuta i četrdeset devet sekundi. Najbolji labinski atletičar bio je Sandi Lukšić iz TJ „Albona-Extrem" sa preko tri minute zaostatka, slijede klupske kolege Lučano Sošić, s još jednom minutom zaostatka, kao dvadeset prvi i Tino Smoković dvadeset šesti dok je Albonaš Luka Paliska bio dvadeset sedmi. Samir Dorić iz AS „Albona" bio je trideset drugi, Nikola Matić iz TK „Albona-Extrem" trideset sedmi a klupski kolega Davor Zorko deset mjesta lošiji. Albonaš Stribor Goričanec zauzeo je pedeset četvrto a klupski mu kolega Predrag Subotić šezdeseto mjesto.

.

U ženskoj konkurentici najbolja je bila Labinjanka u dresu pulske Istre Barbara Belušić s vremenom od dvadeset jedne minute i osamnaest sekundi. Najbolja labinska atletičarka bila je Alma Hujdurović iz AS „Albona" ispred klupskih kolegica Ree Begić i Aleksandre Dalić.

.

Nakon preračunavanja rezultata, prema hendikep tablicama, nakon drugog kola vidi Labinjan Lučano Sošić u muškoj dok je Barbara Belušić najbolja u ženskoj konkurenciji.

.

Naredno, treće kolo, Istarske zimske lige u trčanju održati će se u Svetom Petru u Šumi u nedjelju 06. prosinca.

 

LabinSport

 

barbara belušić lučano sošić zimska liga trčanje rabac