18.MEMORIJANLI MALONOGOMETNI TRUNIR - KLAUDIO KIRŠIĆ - NEDEŠĆINA 2011. - Harlem pobjednik

18.MEMORIJANLI MALONOGOMETNI TRUNIR - KLAUDIO KIRŠIĆ - NEDEŠĆINA 2011.  - Harlem pobjednik

4.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U reprizi finala ovogodišnje Zimske lige Labinštine malonogometaši labinskog Harlema su svladali Santa Domenicu sa 2:1 te tako osvojili pobjednički i prijelazni pokal na tradicionalnom, osamnaestom po redu, Memorijalnom turniru „Klaudio Kiršić" u Nedešćini.

 

Harlemaše je do minimalne prednosti u finalu doveo najbolji strijelac turnira  Jasmin Kešetović. Odlučujući, ujedno i najljepši, gol postigao je najbolji igrač turnira Amir Kurtić. Najbolji vratar Nikola Zahtila jedini put je loptu iz mreže vadio u zadnjoj sekundi utakmice kad je Dean Franković postigao počasni gol za Santa Domenicu.

 

Pokal za treće mjesto pripao je momčadi Jedinstvo Omladinca koja je golovima Damira Kurtića i Mauricia Batelića svladala Albonu sa 2:0. Potonjim je pripao i pokal za fair-play.

 

Harelemaši su finale izborili nakon uvjerljive pobjede protiv Jedinstvo Omladinca sa 4:1, dok je Santa Domenica slavila u dramatičnom polu finalu protiv Albone. Poveli su Nedešćani sa 3:0, a Labinjani poravnali. Zulijani je na samom kraju propustio prigodu za pobjedu da bi kazna stigla na drugoj strani, nakon akcije Belušića i Pajkovića, koju je potonji okrunio pobjedonosnim golom.

 

Najteži posao na cijelom turniru Harlem je imao u četvrt finalu kad je pobijedio domaću Mladost sa 1:0. Albona je sa 3:2 pobijedila Rudar, Jedinstvo Omladinac sa 2:0 Rašu, a Santa Domenica sa 4:1 Plomin.

 

LabinSport

 

memorijal mali nogomet klaudio kiršić harlem