16. Zimska malonogometna liga Labinštine: unatoč lošem odazivu ekipa,natjecanje kreće 13.prosinca

16. Zimska malonogometna liga Labinštine: unatoč lošem odazivu ekipa,natjecanje kreće 13.prosinca

3.12.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer, 02. prosinca, u večernjim satima održan je drugi sastanak XVI zimske lige Labinštine. Kako ove godine među ekipama vlada „epidemija" straha od igranja u prvoj lizi, liga se morala popuniti ekipama koje su lani bile 4. i 6. u drugoj lizi. Ipak, zahvaljujemo se tim ekipama jer bez njihove dobre volje, odigravanje cijele lige došlo bi u pitanje. Slijedom toga, definirani su sastavi svih triju liga:

 

1. Liga: Albona, Cement, Harlem, Marinero, Santa domenica, Štrmac, Zemljoradnik, Arsia.

2. Liga: Novi foji, Showtime, San martino, Dream team, Vozilići, VVV, Flanona.

 

VVV i Flanona ne žele igrati prvu ligu, a slijedeći na listi bili su Novi foji i Showtime koji su takvu mogućnost također odbili. Slijedom toga u prvu ligu promovirani su Zemljoradnik i Arsia.

Ako se ekipa Okić gradnje ipak prijavi, igrati će prvu ligu dok će Arsia popuniti drugu koja za sada broji 7 klubova. Izvršni odbor želio bi naglasiti da je ovakvo ponašanje ekipa koje ne žele igrati prvu ligu iako su to natjecanje izborili, definitivno omalovažavanje institucije zimske lige i Malonogometnog udruženja Labin.

 

3. Liga veterana: Raša, Legende, Marinero, Te Plomin, TEP RWE Powers, Kršan, BMG 95. Za sada je upitna još ekipa Albone `95.

 

Izglasano je da se ukida novčana nagrada u drugoj lizi, te da će biti raspodjeljena na ostalih 6 nagrada. Također, dogovoreno je da će isti igrači moći nastupiti u dvije lige ako se radi o različitim konkurencijama (veterani i A ili veterani i B).

Liga počinje u subotu 13. 12. dok će se izvlačenje parova održati u ponedjeljak, 08. 12. U 19.00 u dvorani SŠC.

 

 

 

Izvršni odbor MNU Labin

16.Zimska malonogometna liga zimska liga mali nogomet sport