16. Zimska malonogometna liga Labinštine od 13. prosinca

16. Zimska malonogometna liga Labinštine od 13. prosinca

27.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer, 26. Studenog, u večernjim satima održan je inicijalni sastanak XVI zimske lige Labinštine. Nakon podnesenog financijskog izvještaja za XV zimsku ligu, raspravljalo se o novom sustavu natjecanja, te se na kraju prihvatila mješavina ligaškog i kup sistema i to za sve 3 lige. Nakon odigravanja sedam kola po principu „svako sa svakim", igrati će se kup sistem na dvije utakmice, po principu 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Polufinala će se također igrati na dvije utakmice dok bi se u finalu i susretima za 3., 5. i 7. mjesto igrala po jedna utakmica posljednjeg dana natjecanja. Također, dogovoreno je da sve ekipe mogu prijaviti po 15 igrača do kraja 2. kola, te će se kompletni popisi igrača izvjesiti na oglasnoj ploči lige.

 

Novi sastanak zakazan je za slijedeći utorak do kada ekipe moraju prijaviti sudjelovanje, te će se onda konačno znati sastav svih triju liga i da li će biti potrebno odigravati kvalifikacije. Načelno je i postavljen datum početka lige, 13. 12. 2008.

 

                                                          

 

Izvršni odbor MNU Labin


Podsjetimo, nakon ostavke Alen Paliske na mjesto dopredsjednika i tehničkog tajnika MNU Labin, održavanje Zimske malonogometne lige došlo je u pitanje.

MNU Labin Zimska malonogometna liga Alen Paliska mali nogomet sport