Božić u Labinu
LC na Instagramu

[15. Labin Art Republika] Ovoga četvrtka Labin postaje `začarani grad`

[15. Labin Art Republika] Ovoga četvrtka Labin postaje `začarani grad`

5.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Šareni su kišobrani već obojili ulice labinskog starog grada u vedre nijanse - što je prvi znak da nam se bliži večer kada će stari Labin ispuniti čarobnjaci, klaunovi, zabavljači, glumci i žongleri - i, naravno, djeca!. U četvrtak,  6. srpnja stiže nam Labinska ulična čarolija - omiljeni ljetni događaj za najmlađe stanovnike i goste rudarskog grada!

 

Zabava kreće u 19:30 ispred Gradske lože, dječjom predstavom "Milica na putu oko svijeta" u izvedbi Petre Bokić. U 20 sati publiku će na iduću lokaciju, Na putu od Gradske lože do Starog trga ispred Malog kazališta djecu će povesti luckasti "Škrip-man Band" uz glazbeni nastup neobičnog imena "Oujeeaaa!".

 

Na Starom trgu pred "Circolom", kreće zabava s Klaunom Zvekanovskim, majstorom u kreiranju običnih i neobičnih predmeta i stvorenja od - balona! Uspinjući se gradskim ulicama, posjetitelji će ispred Narodnog muzeja moći vidjeti Živu Fontanu, a program se nastavlja na pozornici kod Špine, gdje će se u 21 sat odigrati predstava za djecu i odrasle "Nikolina Maj". Labinski festival uličnih čarobnjaka zatvorit će "Jack Flash Show", atraktivna predstava za klince i njihove nešto starije pratitelje, na Fortici na samom vrhu labinskog starog grada.

 

 

lar labin art republika zabava ulična čarolija klaunovi ulični čarobnjaci