1. zimski Kup Grada Labina: Osvrt na rasplet skupina A-B-C

1. zimski Kup Grada Labina: Osvrt na rasplet skupina A-B-C

19.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu je u sportskoj dvorani SŠ Mate Blažina započeo drugi vikend turnira 1. zimski Kup Grada Labina. Zbog otkazivanja dvije ekipe u zadnji trenutak organizatori su bili primorani korigirati satnicu da se ne bi javile rupe u rasporedu stoga su i prve utakmice započele u 16 sati, a ne kako je bilo ranije navedeno u 15:30 sati. Prve su na teren izašle ekipe iz skupine A, Harlem i Cosa Nostra te je u zanimljivom susretu Harlem slavio sa visokih 4:0. Druga utakmica igrana je između Abracadabre i Dobrinja bila je nažalost jednosmjerna jer je vratar Dobrinja čak deset puta morao vaditi loptu iz mreže. Za Abracadabru u subotu nisu nastupila neka zvučna imena koja se očekuju na utakmici četvrtfinala. U skupini C, ranije nazvanoj i skupina smrti dvaput su se sudarile ekipe Dinocopa i Potpićna 98 ABS zbog odustajanja ekipe Histria Oprtalj 2006., u oba susreta slavili su dečki iz Rijeke te su se tako plasirali u četvrtfinale gdje ih čeka Plavi Put iz Pazina predvođen Robertom Funčićem. Abracadabra drugi puta nije izlazila na teren jer je ekipa Dobrinja s Krka predala utakmicu. Treba napomenuti da se u susretu između Harlema i Novog Naselja iz Pazina ozlijedio igrač Novog Naselja, a kako na klupi nisu imali zamjene ekipa Harlema izvadila je iz igre jednog igrača da snage na terenu budu izjednačene. Prilikom prvog prekida dečki iz Pazina zamolili su Harlem da do kraja susreta odigra u punom sastavu te su poraženi 9:1, ali zato i nagrađeni za borbenost jer su veći dio utakmice bili hendikepirani. Fair play potez i sa jedne i sa druge strane. Pošto je puno ekipa najavilo zvučna imena organizatorima za subotu, a na kraju su ista izostala nadamo se da će četvrtfinalne i polufinalne susrete ekipe odigrati sa najjačim sastavima kako bi publici mogli uzvratiti današnju fenomenalnu posjetu.

 

SUBOTA – 18.01.2014. – SKUPINE A-B-C

(A) HARLEM – COSA NOSTRA 4:0

(B) ABRAKADABRA - DOBRINJ 10:1
(C) DINOCOP – POTPIĆAN 98 ABS 3:0
(A) COSA NOSTRA – NOVO NASELJE 4:1
(B) DOBRINJ – RIKI & PRIJATELJI (nije odigrano)*
(C) POTPIĆAN 98 ABS – HISTRIA OPRTALJ 2006. (nije odigrano)*
(A) NOVO NASELJE - HARLEM 1:9 (B) RIKI & PRIJATELJI - ABRAKADABRA (nije odigrano)*
(C) HISTIRA OPRTALJ 2006. - DINOCOP (nije odigrano)*

(B) DOBRINJ - ABRACADABRA 0:3 bb*
(C) POTPIĆAN 98 ABS - DINOCOP 2:4*

 

*Ekipe Riki & Prijatelji te Histria Oprtalj 2006. odustale su od natjecanja pa su se skupinama B i C igrala dva međusobna susreta da se odredi koja će ekipa otići u četvrtfinale.

Kup MNK Albona turnir mali nogomet Labin Grad Labin sport organizator kotizacija ekipe Zimska malonogometna liga dvadeset godina osvrt