WONDERLAND FANTASY FEST @ ULJANIK, PULA 5.3.2016.

WONDERLAND FANTASY FEST @ ULJANIK, PULA 5.3.2016.

6.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

''Jednom davno, rođena je ideja, o maštovitom događaju gdje ništa nije stvarno"

Dragi prijatelji!

Open Events tvornica najboljih projekata dolazi i kod Vas te donosi taj dašak festivalske vibre koji hara Zapadnom Europom. Pripremite se za događaj epskih razmjera!

Datum i lokacija su spremni:

Subota, 5/3/2016 od 23h - ULJANIK PULA

Početak trećeg mjeseca Pulu će trajno obilježiti gostovanje jedne od najboljih party organizacija u Lijepoj Našoj, na najboljoj mogućoj klubskoj lokaciji u Puli, Uljaniku. Uljanik je poznat zbog svoje redovite ''krcatosti'' iz vikenda u vikend.

O nama:
Open Events je jedna od najboljih organizacija u Hrvatskoj koja nije poznata samo zbog imena, nego zbog kvalitete programa koji konkurira čak i onima na svjetskoj razini. Kod svakog našeg eventa dizemo nivo kretivnosti i inovacije na novu razinu.

Like us on Facebook:

- facebook.com/Open Events

S ponosom Vam predstavljamo:

-WONDERLAND FANTASY FEST

Vodimo Vas u mjesto zabave i mašte gdje ćete garantirano zaboraviti brige i probleme. Jedan od naših brojnih projekata zasnovan u Aquariusu oborio je sve rekorde posjećenosti, ne sumnjamo da će ista situacija biti i u Puli.

Prvo da Vam predstavimo dirigente večeri, izvođaće koji će Vas odvesti na mjesto gdje su boja i zvuk jedno.

HEADLINERS: Matroda & Tim Hayden

Matroda & Tim Hayden je duo koji obara s nogu, najbolji performeri koje je Hrvatska ikada imala i naši dobri prjatelji dolaze zapaliti Pulu. Ugovor s Spinninn Recordsom, rezidencija na Noa Club Zrće, suradnja s najvećim svjetskim Djima poput Hardwella, Snakea i Martin Garrixa, pjesme s preko 500,000 pogleda na YouTubu i revolucionizacija future house glazbe. Treba li još nešto nadodati?


Check out POEZIA:

- www.youtube.com/watch

2nd part of line up:
-Mike Bolders
-Vedrun
-Galenic

Od animacijskih esklava izdvajamo:

PARTY LOPTE
-Kako bi dodatno zaživjeli festivalsku atmosferu vrijeme je za malo loptanja! Pripremite ruke, glavu i energiju za dodavanje velikim festivalskim party loptama.

NEON COLOURS
-Također čemo Vas sve oslikati neon bojama koje svijetle u mraku kako biste i Vi sami postali dio simbioze boje i zvuka.

CONFETTI

-Svi znate čari konfeta, dodatni začin za recept za najbolji provod.

BALLON DROP
-U određenom trenutku tokom večeri na Vas će pasti na stotine balona, vrhunsko iskustvo koje u Zagrebu uvijek izazove veliko oduševljenje.

PHOTO SHOOTING
-Obucite najbolje krpice iz ormara koje čuvate za posebne prigode kako biste ispali prelijepi u objektivu našeg profesionalnog fotografa.

RAVE STAGE
-More info soon.

Naša programska paleta će u Vama izazvati onu toplinu u prsima od samog ulaska u klub do završetka veceri. Želimo kod svakog našeg posjetitelja izazvati uzbuđenje i stvoriti onu adrenalinsku atmosferu koja će nam svima ostati duboko u sjećanju.

REZERVACIJE STOLOVA

Za rezervacije stolova javite se u Inbox Marino Šabijan:

- web.facebook.com/Lustherr

Za rezervacije stolova potrebno je predati slj podatke:

-Ime i prezime
-Broj gostiju za stolom
-Broj telefona

CIJENIK BOCA -SNIZILI SMO CIJENE!

-Jw Red Label 0,7 = 399kn
-Jegermaister 0,7 = 399kn
-Jack & Daniels 0,7 =499kn
-Smirnoff 0,7 = 399kn

*Uz kupnju boce 4 soka/energetska napitka GRATIS.

ULAZNICE

*Ulaznice izlaze u prodaju nakon 10/2/2016.

*Cijena ulaznice iznosi 40kn te su one isključivo dostupne kod ovlaštenih promotora.

*Njihov broj je ograničen stoga je naša preporuka da ih što prije rezervirate u Inboxu promotora jer ih neće biti za sve.

Vidimo se, Vaš Open Events.

:::facebook event:::

Wonderland Fantasy Fest Pula Uljanik party rave ulaznice rezervacija gratis piće boce cijene Open Events turneja rezervacije stolova photo shooting PU
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati