Video: Franka Batelić pobijedila u Showtimeu

Video: Franka Batelić pobijedila u Showtimeu

23.12.2007. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

"PRIJAVILA sam se iz čiste znatiželje i ni u jednom trenutku nisam razmišljala o pobjedi. Ovakvo nešto zaista nisam očekivala", rekla nam je 16-godišnja Franka Batelić nakon što je pobijedila u Showtimeu. Zahvaljujući mladoj i talentiranoj pjevačici, titulu hita godine ponijela je pjesma "Ovaj dan" producenta Mire Buljana, a Franka uskoro prianja na snimanje debitantskog albuma kojim bi se trebala potvrditi kao nova nada domaće glazbe.

"Vidjet ćemo što će mi donijeti vrijeme, ali znam da ne želim biti jedna od onih jeftinih pjevačica. Pričat ću s iskusnijim ljudima kako bih napravila što bolji album. Trudit ću se ne biti naivna, jer ne želim snimiti nešto čega će me poslije biti sram", kaže Franka Batelić o planovima nakon pobjede u glazbenom reality showu.

Osim pobjedničkog kipića, Franka je dobila ugovor s diskografskom kućom Hit Records, koja će uskoro izdati njezin album prvijenac, dok će Nova TV emitirati njezin prvi spot za pjesmu "Ovaj dan" i tako joj pomoći u početnom osvajanju medijskog prostora.

 

 
 

franka batelić show time video
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati