Velika novost na devetom INmusic festivalu! Kupujte bezgotovinski samo jednim pokretom!

Velika novost na devetom INmusic festivalu! Kupujte bezgotovinski samo jednim pokretom!

17.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Od ove godine INmusic festival uvodi veliku novinu koja će svim posjetiteljima festivala i kampa omogućiti bržu i bezbrižniju kupovinu nego li svih prethodnih godina. Jedan zamah beskontaktnom karticom i bezgotovinska transakcija je izvršena.

 

Bezgotovinska i beskontaktna kupnja znači da se ove godine svi proizvodi, osim cigareta i festivalskih  memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu kupuju INmusic festivalskom karticom, a plaćanje će biti moguće i MasterCard® PayPass karticama OTP banke kao i ostalim MasterCard i Maestro beskontaktnim karticama.

 

INmusic festivalsku karticu bit će moguće kupiti i nadopunjavati na svim TOP-UP lokacijama festivala , a MasterCard® PayPass™ prepaid kreditnu karticu do 31. svibnja mogu podići svi koji su kupili blagdanski paket INmusic festivala u kojem se nalazio i vaučer OTP banke.

 

MasterCard je pripremio poklon iznenađenja za sve koji uplate na festivalsku karticu naprave bilo kojom MasterCard ili Maestro karticom.

 

Koje prednosti donosi bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje?

 

  • Brža kupovina –  višestruko brže obavljanje transakcija na festivalskim prodajnim mjestima
  • Mogućnost trenutačne nadoplate sredstava na karticu - na 30 TOP-UP lokacija unutar festivala i kampa
  • Brz i jednostavan povrat sredstava – lokacije za nadoplatu bit će ujedno i lokacije  za povrat nepotrošenih sredstava. Ako propustite preuzeti nepotrošena sredstva na festivalskoj lokaciji,  možete to učiniti u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske u periodu od 27. lipnja do 7. srpnja 2014. godine.

Bezgotovinsko, beskontaktno, brzo i jednostavno kupovanje na INmusic festivalu omogućili su vam OTP banka i MasterCard!

 

Festivalske karte kupite za samo 349 kuna u najbližem  Tisak media centru,  Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) te online na službenoj web stranici festivala inmusicfestival.com.

 

Festivalske pakete koji uključuju ulaznicu, kamp te prijevoz iz Ljubljane, Maribora, Beograda, Skopja, Podgorice, Mostara, Sarajeva i Banja Luke, potražite na službenoj web stranici festivala.

 

Vidimo se na Jarunu od 23. do 25. lipnja!

INmusic Jarun Zagreb koncert natječaj Žuja svirka bendovi glasanje facebook aplikacija dani krugovi finalisti pozornica nagrade bezgotovinski plaćanje
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati