Ususret Lady GaGi: put do zvijezda

Ususret Lady GaGi: put do zvijezda

10.10.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

GaGa je glazbenica gotovo od rođenja. Već je sa 4 godine naučila svirati klavir, sa 13 je skladala svoju prvu baladu, a sa 17 je primljena u školu umjetnosti u New Yorku. Sa 20 godina pisala je pjesme za sastave kao što su Pussycat Dolls, a nedavno je priznala da je napisala dvije pjesme za novi album Britney Spears. "Just Dance" je njezin prvi singl koji se pušta naveliko u svim velikim klubovima. Njezin prvi album The Fame objavljen je 19. kolovoza 2008. godine.

 „Moda je meni sve. Jednako mi je važna kao i glazba, možda i važnija. Ne želim da me ljudi u Britaniji zapamte samo po jednom hitu, želim status istinske umjetnice koja će 'zaraziti' njihovu kulturu...“

 

Odmalena je svirala i pjevala i nije mogla zamisliti nijedan dan drugi životni poziv nego nego bavljenje glazbom. Roditelji su je podržavali da ostvari svoj san. Glazbeni su joj uzori pjevač David Bowie i sastav Queen, po čijoj pjesmi "Radio Ga Ga" je uzela ime te Madonna i Michael Jackson.

 

Ove godine  započela je europsku turneju, Monster Ball Tour. Između ostalog 5. studenog 2010. godine nastupit će i u Hrvatskoj.

 

KAKO DOĆI DO KARTE?

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/lady-gaga-zagreb-arena-71510/event.html

 

ARENA ZAGREB VAM JE NEPOZNANICA?

http://www.zagrebarena.hr/

spektakl glazba lady gaga koncert zagreb arena
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati