Umek @ LMC, Vodnjan 01.08.

Umek @ LMC, Vodnjan 01.08.

28.7.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

LMC club nastavlja svoju clubbing sezonu i u kolovozu! U goste nam dolazi jedan od vodećih svjetskih DJ-a i producenata elektronske glazbe, Slovenac čija su karizma i ugled odavno nadišli europske okvire. Pripremite se za vrhunski provod jer na najveću open-air pozornicu u Istri u petak, 1. kolovoza stiže DJ Umek!

 

Umek (SLO)

 

Uroš Umek slovenski je DJ i producent koji je koji je prisutan od samih začetaka elektronske scene u Europi i svijetu, za čiji rad postoji ogroman kontinuirani interes publike posljednja dva desetljeća. Neumoran u svojoj techno i tech-house produkciji s preko 100 svirki godišnje, jedan je od najangažiranijih DJ-a na svijetu.

 

Ne samo kroz svoju produkciju na mnogobrojnim etiketama već i kroz angažman u odabiru glazbe za svoju 1605. etiketu stvara svoj zvuk podupirući nove talente u svijetu elektronske glazbe. Nakon osvajanja svjetske glazbene scene Umek nastavlja sa svojom radioemisijom Behind the Iron Curtain, koja ubrzo osvaja čak i poklonike EDM scene u cijelom svijetu.

 

Iako prebukiran, Umek uspjeva naći prostor i za organizaciju evenata humanitarnog karaktera Party with a Cause, gdje uz pomoć sponzora pomaže djeci s posebnim potrebama.

 

LMC presents:
UMEK
1. kolovoza s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

 

Nastupaju:
Umek (SLO)
Lemon
Adoo
Brlee
Unique
Trevor Mc Deep

 

Prodaja ulaznica:
shop.lmcclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka eventa.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na: shop.lighthouseclub.com/payment

LMC UMEK Vodnjan party EDM ulaznice Adoo Lemon Brlee Unique Trevor Mc Deep Eventim shop Istra clubbing open-air pozornica Slovenija kolovoz dj EU tech
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati