U siječnju kreće prodaja ulaznica za T-Mobile INmusic festival 2011.

U siječnju kreće prodaja ulaznica za T-Mobile INmusic festival 2011.

27.12.2010. // SoundGuardian.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Najveći hrvatski glazbeni festival, T-Mobile INmusic, donosi dašak ljeta u ove hladne zimske dane prvim vijestima o svojem šestom izdanju! Svjetske glazbene zvijezde, odlična atmosfera i nezaboravan party svake godine označe početak ljeta. Ljubitelji dobre glazbe i dobre zabave i 2011. godine doći će na svoje.

 

Nakon što je londonski Times već drugu godinu za redom T-Mobile INmusic proglasio jednim od 20 najboljih glazbenih festivala u Europi, u pohvalama mu se pridružio i utjecajni BBC. U ovogodišnjoj recenziji T-Mobile INmusic festivala, britanski BBC naglasio je kvalitetu line-upa i atraktivnu lokaciju jarunskog otoka, pa je T-Mobile INmusic prozvao festivalskim draguljem.

Festival će se zato tradicionalno održati na provjereno dobroj lokaciji, jarunskom Otoku hrvatske mladeži, i to 21. i 22. lipnja 2011. godine.

2010. godine na T-Mobile INmusicu predstavile su se svjetske glazbene zvijezdepoput Massive Attacka, Billy Idola, Alice in Chains, Morcheebe, nezaboravnih Flaming Lipsa i mnogih drugih, a 2011. godine T-Mobile INmusic priprema još više glazbenih iznenađenja.

 

 

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival krenut će u prodaju u siječnju 2011. godine. Kao i svake godine do sada, posjetitelji će imati prilike iskoristiti razne popuste na ulaznice koji će biti dostupni u određenim vremenskim periodima, a više informacija o ulaznicama slijede.

 

T-Mobile INmusic festival
21. - 22. lipnja 2011.
Otok hrvatske mladeži - Jarun

INmusic T-Mobile INmusic Festival Jarun Zagreb Ulaznice
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati