TUBORG OPEN FAIR PREDSTAVLJA: DUBIOZA KOLEKTIV + BRKOVI, S.A.R.S. DVORANA MLADOSTI RIJEKA - PETAK, 15.11.2013.

TUBORG OPEN FAIR PREDSTAVLJA:  DUBIOZA KOLEKTIV + BRKOVI, S.A.R.S.  DVORANA MLADOSTI RIJEKA - PETAK, 15.11.2013.

12.11.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U petak, 15. studenog Dubioza Kolektiv, praćena Brkovima i S.A.R.S.-om, održat će u riječkoj Dvorani mladosti najočekivaniji kvarnerski koncert godine.

 

Vrata Dvorane mladosti otvorit će se u 19:15 sati! Prvi će nastupiti beogradski S.A.R.S. koji počinju u 20:15. Brkovi će svoj 45-minutni set započeti u 21:15. Dubioza Kolektiv na scenu izlaze točno u 22:30.

 

Prema dosadašnjoj prodaji i interesu za koncert očekuje se ogromna gužva, stoga apeliramo na publiku da dođe što je ranije moguće kako bi izbjegli gužvu. Svi izvođači donose i mnoštvo majica i raznog merchandisea koje će biti moguće kupiti na štandu u predvorju dvorane.

 

Ulaznice za koncert se prodaju rekordnom brzinom i za očekivati je da će se rasprodati prije petka. Ukoliko ih ipak ostane moći će se kupiti i na blagajni ispred Dvorane mladosti od 19 sati.

 

ULAZNICE

 

Ulaznice za više od 4 sata sjajne svirke moguće je kupiti po cijeni od 70 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte koštati 85 kn.

 

Ulaznice potražite isključivo na službenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), na svim Eventimovim prodajnim mjestima kao i online na www.eventim.hr.

 

Koncert Dubioza Kolektiva u Dvorani Mladosti organizira Los Angeles agencija.

 

* * * * *

TUBORG OPEN FAIR PREDSTAVLJA:

DUBIOZA KOLEKTIV

BRKOVI

S.A.R.S.

DVORANA MLADOSTI - RIJEKA

PETAK, 15.11.2013.

 

Dubioza web

Dubioza Facebook

LAA Facebook

Tuborg Open Fair Rijeka Dubioza Kolektiv S.A.R.S. Brkovi kvarnerski koncert Dvorana mladosti otvaranje dvorane majice izvođači ulaznice Rijeka Eventim
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati