Traži se žiri mladih filmofila!

Traži se žiri mladih filmofila!

9.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Festival igranog filma u Puli poziva sve ljubitelje filma u dobi od 18 do 29 godina koji žive ili za vrijeme održavanja 55. festivala od 19. do 26. srpnja borave u Puli da se prijave za sudjelovanje u Žiriju mladih filmofila. Članovi Žirija, koji se formira po drugi put u dugoj povijesti Festivala, imaju zadatak gledanja svih filmova nacionalnog i međunarodnog natjecateljskog programa, njihovog ocjenjivanja, sudjelovanja u anketama i diskusiji o viđenim ostvarenjima.

Svi članovi Žirija mladih filmofila osim festivalskog kataloga dobit će i posebnu akreditaciju koja će im omogućiti ulaz na projekcije u Areni i sva druga događanja.

Prošlogodišnja Nagrada Žirija mladih filmofila za najbolji film Međunarodnog natjecateljskog programa uručena je Jiříju Menzelu za Služio sam engleskog kralja, a ona za najbolji film Nacionalnog natjecateljskog programa Dejanu Aćimoviću za Moram spavat, anđele.

Prijave s kratkim životopisom i motivacijom mogu se dostaviti na e-mail glasnogovornik@pulafilmfestival.hr najkasnije do 15. srpnja u 12,00 sati.Pula film festival 55.Festival igranog filma program međunarodni natjecateljski program filmovi žiri mladih
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati