TERRANEO FESTIVAL NOMINIRAN ZA EUROPEAN FESTIVAL AWARDS

TERRANEO FESTIVAL  NOMINIRAN ZA EUROPEAN FESTIVAL AWARDS

3.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Šibenski Terraneo festival nominiran je za prestižnu nagradu European Festival Awards, koju Udruženja europskih festivala „Yourope“ i festivalska web stranica Virtual Festivals Europe dodeljuju za najbolji festival u Europi! Glasanje je počelo 1. listopada na sajtu www.euvoting.festivalawards.com i trajati će do 1. studenog 2013.

 

Terraneo festival je u konkurenciji za Najbolji festival srednje veličine (između 10.000 i 39.999 posjetitelja) i natječe se s festivalima kao što su Balaton Sound (Mađarska), Berlin Festival (Njemačka), Bilbao BKK (Španjolska), Electric Love Festival (Austrija), I Love Techno (Belgija), Melt! Festival (Njemačka), Volt (Mađarska), Sensation Italy (Italija)...

 

Za nominirane festivale i ove godine putem interneta glasa festivalska publika iz cijelog svijeta, a glasovi publike su jedini kriterij za izbor. Svi glasači moraju se prvo registrirati na sajtu i time ujedno postaju potencijalni dobitnici kompleta ulaznica za pobjednički festival i tri iPad 3 tableta.

 

The European Festival Awards pokrenut je 2010. godine, od strane spomenutih Udruženja europskih festivala „Yourope“ i festivalske web stranice Virtual Festivals Europe. Nagrade se dodjeljuju na godišnjem nivou u ukupno 14 kategorija, a sama ceremonija dodjele se održava tijekom trajanja Europske muzičke konferencije (European Music Conference) i festivala Showcase Festival Eurosonic Noorderslag, u nizozemskom gradu Groningenu, 15. siječnja 2014. godine. The European Festival Awards su nagrade predviđene za europske festivale i njihove organizatore koji doprinose društvenom razvoju svoje zemlje ili regije.

 

Više informacijama o datumu održavanja Terraneo festivala, prodaji ulaznica i prvim izvođačima očekujte uskoro! A do tada glasajte za Terraneo u sklopu European Festival Awards na ovom linku, podsjećamo do 1. studenog 2013.

Terraneo Festival nagrade nominacija Šibenik festival koncerti The Prodigy prestižna nagrada najbolji festival glasanje sajt Europa Yourope web iPad 3
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati