Svečano otvorenje Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli

Svečano otvorenje Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli

19.11.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Uz velik broj posjetitelja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli, u subotu, 19. studenoga, otvoreno je 21. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja. Uz slobodan ulaz na festival, posjetitelji mogu obići brojne izložbene prostore i sudjelovati u bogatom programu u subotu od 12 do 20 sati te u nedjelju od 11 do 19 sati.

Program otvorenja započeo je u 12 sati modnom revijom. Salon Vjenčanica Biba po prvi je put u Puli predstavio haljine poznate svjetske dizajnerice Vere Wang. Reviju je otvorila uska, blještava, duga haljina s puf rukavima kojom dominira veliki bijeli cvijet. Time su i naše mladenke dobile mogućnost udati se u haljinama u kojima su se udavale i Victoria Beckham, Hailey Bieber, Ariana Grande, Gwen Stefani te mnoge druge. Modnom pistom prošetale su se i poznate barbanske naušnice „Barbanski rančini“ Zlatarne David koje su izrađene kao autohtoni suvenir koji datira iz 11. stoljeća. Trenutno ih nosi i španjolska kraljica Letizia kojoj su izgleda zaista ostavile velik dojam.

Što se može pronaći u segmentu muške mode po prvi put na reviji u Puli pokazao je Varteks dok su muški modeli na pisti bili pravo oduševljenje. Predstavile su se Vjenčanice Angels wedding, boutique Oh la la, dječja moda Blu kids. Vjenčanice Lorena pokazale su iznimno tražen i popularan asortiman XL vjenčanica, a plesni centar studio uveo nas je u segment prvog plesa te pokazao koliko je zaista važan i poseban.

Simboličnim rezanjem vrpce ulazak na sam TIJARAsposaNEWS doimao se kao ulazak u novi, onaj bračni život. Festival je svečano otvorila Ivona Močenić, zamjenica gradonačelnika Grada Pule, naglasivši kako je Pula pa tako i Istra postala wedding destinacija za sve ukuse te je zaželjela da se održava još mnogo ovakvih sajmova, nakon ovog 21. po redu.

U suradnji s partnerima Gradom Pula, TZ grada Pule, TZ Istarske županije, HGK ŽK Pula, festival nastavlja raditi na plasiranju Istre kao poznate svjetske wedding destinacije. Vjenčanja su vrhunski proizvod koji ujedno doprinosi i turističkom sektoru.  Stvarajući vrhunske događaje s odličnom ponudom stvaramo i izuzetno prepoznatljivu destinaciju za dolazak domaćih i stranih gostiju koji biraju Istru kao destinaciju za održavanje vjenčanja. Wedding proizvodi zauzeli su posebno mjesto na tržištu koje je u stalnom porastu, rekla je Marijana Dabo Percan u ime organizatora Tijara agencije.

Nakon samog otvaranja, u glazbenom ritmu uživalo se uz DJ Fabrisa te oslikavalo lica u dječjem kutku, a sve posjetitelje su dočekali brojni izlagači s raznovrsnom, tradicionalnom, ali i zanimljivom ponudom. U suradnji s HGK ŽK Pula na EU projektu KLIK Pula svoje usluge predstavili su brojni izlagači s područja pustolovnog turizma. Nudi se jahanje i ture na konjima, quad, safari ture, vožnje buggyjima, adrenalinski parkovi, paintball programi, kayak i jet ski izleti.  Sve to za momačke i djevojačke večeri ili pak organizaciju svadbene svečanosti. Kako bi rekli od igle do lokomotive. Slastice, fotografi, vjenčanice, mjesta za vjenčanja, zlatari, organizatori vjenčanja i još mnogo toga.

Predstavljanje najnovijih proizvoda za sve sladokusce te one koji doista uskoro moraju odabrati svadbenu tortu svake je godine nezaobilazan dio festivala. Degustacije slatkih delicija održavaju se u subotu i nedjelju u 15 sati. Posjetitelji mogu kušati slastice Pekare i slastičarne Concettino te Isidora Patisserie by Izo.

Sve posjetitelje i u nedjelju očekuju noviteti iz svijeta vjenčanja a uživati u glazbenim ritmovima mogu uz Damira Kedžu koji će svoj koncert održati u 13 sati.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja poznat je događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. Festival okuplja brojne izlagača te svake godine privuče velik broj posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije te razne druge degustacije, prezentacije i radionice.

Fotografije: Foto Festival Labin

festival vjenčanice fotografija foto festival labin pula istra festival vjenčanje otvorenje
Galerija fotografija (32)

Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati