Seasplash Underground Edition u tunelima Zerostrasse u Puli

Seasplash Underground Edition u tunelima Zerostrasse u Puli

25.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

30. travnja i 02. Svibnja u tunelima ZEROSTRASSE u Puli održati će se SEASPLASH UNDERGROUND EDITION, podijeljen na dva događanja; SHOWCASE, u srijedu, 30. travnja, te zagrijavanje za SLURP!, u petak, 02. svibnja 2014 godine. 

 

 

 

Srijeda, 30.04.2014. / 22-05h
SHOWCASE - 5th Anniversary Official Party
Tunelarina: 30kn prije / 40kn nakon ponoći
www.seasplash.net

 

Petak, 2.05.2014. / 22-05h
SLURP! Warm Up Tunnel Experience
Tunelarina: 40kn prije / 60kn nakon ponoći
www.slurpfestival.com

 

ZEROSTRASSE
Pulski podzemni tuneli čine 10-ak kilometara dugu podzemnu mrežu koja međusobno povezuje pulske fortifikacije. Tunele je započela graditi Austrija radi zaštite svoju glavne ratne luke, te je na taj način stvorila najveći dio pulskih podzemnih tunela. Nakon Austrije podzemne tunele gradila je i Jugoslavenska narodna armija, dok Italija, Njemačka i angloamerička uprava nisu posvetili svoje vrijeme uprave nad gradom u gradnju novih tunela.

 


Najpoznatiji pulski podzemni tuneli ZEROSTRASSE nalaze se ispod Kaštela, a u središnju podzemnu dvoranu koja se nalazi točno ispod mletačke tvrđave stiže se iz četiri alternativna pravca: ulazi su kod Dvojnih vrata, kod  Taxi stajališta – ex galerija Nemeš , kod Tehničke škole i na usponu prema Franjevačkom samostanu.

 


Temperatura je u pulskim skloništima cijelu godinu identična i kreće se oko ugodnih 14 stupnjeva, a planirano je da se mreža tunela pod Kaštelom sistemom specijalnih liftova uključi, kako doznajemo, u futuristički projekt Muzeja suvremene umjetnosti Istre.

 


SEASPLASH UNDERGROUND EDITION partiji, SHOWCASE i SLURP! Warm Up održati će se u centralnoj dvorani podzemnog skloništa, nazvanoj Ovalni ured pod Kaštelom, a ulaz na partije biti će kod Dvojnih Vrata ispod pulskog Arheološkog Muzeja.

Seasplash Underground Edition Pula tuneli Slurp! Petar Dundov live nastup zagrijavanje događaj temperatura skloništa dj underground alternativa Muzej
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati