Sasha Lopez 15. 08. 2014. @ LMC club Vodnjan

Sasha Lopez 15. 08. 2014. @ LMC club Vodnjan

4.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Drugi put ovog ljeta stiže jedan od najtraženijih DJ majstora današnje house scene. Ritam kojim obara međunarodne top ljestvice garantira vrhunski provod u Lighthouse Music Clubu. Već je dokazao da voli najveću open-air pozornicu u Istri pa će u petak, 15. kolovoza, mix pult LMC-a preuzeti Sasha Lopez, a za dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinut će se vokalisti Ale Blake i Broono! 

Sasha Lopez (RO)
Pravog imena Serge Istrati, rođen u Moldaviji, već je u dobi od petnaest godina radio kao resident DJ. Svoj prvi singl izdao je 2005. godine, a samo godinu kasnije, u suradnji s Taniom Cerga izbacuje glazbeni projekt Studio One koji  zbog svoje originalnosti i dance ritma dostiže slavu u Rumunjskoj i Europi. 

Nakon nekoliko hitova i uspješnih suradnji, 2010. godine zajedno s Vanotekom i Evanom osniva studio Bang Bang Production. 

Samo godinu dana kasnije izlazi hit All my people koji dostiže više od 200 milijuna klikova na YouTube-u i postaje himnom klubova i beach barova diljem svijeta te zauzima prvo mjesto apsolutno svih radijskih top ljestvica, nakon čega su uslijedile i mnogobrojne nagrade i priznanja, a Lopez postaje jedan od najtraženijih DJ majstora u svijetu.

Izgleda da je on otkrio tajnu uspjeha jer svaka pjesma postaje hitom, a nakon singlova Weekend i Everybody Feels Alright, u 2013. izlaze još Perfect day i Beautiful life za čijim ritmovima publika luduje.

Sasha Lopez
 
 Summer parties in LMC with your favorite hits
SASHA LOPEZ, ALE BLAKE & BROONO

15. kolovoza s početkom u 23:00 sata 
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupaju:
DJ Sasha Lopez (RO)
Ale Blake (vocal)
Broono (vocal)

Prodaja ulaznica:
www.shop.lmcclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima 
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php 


party lmc zabava sasha lopez
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati