S.A.R.S. NOVI STUDIJSKI ALBUM – “IKONE POP KULTURE”! - BESPLATAN DOWNLOAD

S.A.R.S. NOVI STUDIJSKI ALBUM – “IKONE POP KULTURE”! - BESPLATAN DOWNLOAD

8.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Grupa S.A.R.S. objavila je četvrti studijski album “Ikone pop kulture” koji se potpuno besplatno može skinuti sa službenog web sitea benda.

 

Samo devet mjeseci poslije albuma “Kuća časti”, a uz čak 79 odsviranih koncerata u 2013. S.A.R.S. je pronašao dovoljno kreativne snage za novi zaokruženi materijal. Album, suprotno nekim najavama i radnim naslovima, nosi naziv “Ikone pop kulture”, a s obzirom da je istoimena pjesma i jedan od glavnih favorita albuma u kojoj grupa S.A.R.S. jasno i glasno govori što misli o dijelu glazbene scene, reakcije bi mogle biti zanimljive. Kao nastupni singl odabrana je pjesma “Dane brojim” koja je, sudeći prema prvim reakcijama, nastavila putevima velikih hitova s prošle ploče poput “Lutka”, “Ti, ti, ti”, “Mir u svetu” i “Bojana” ili onih starijih kao što su “To rade”, “Ratujemo ti i ja” ili “Buđav lebac” čija disco obrada u izvođenju grupe Don’t u samo tri dana skupila gotovo 60.000 pregleda na YouTubeu.

 

Album “Ikone pop kulture” može se besplatno skinuti sa web sitea S.A.R.S.-a.

 

Nove pjesme, ali i provjerene hitove iz dosadašnje karijere S.A.R.S. će pred hrvatskom publikom izvesti na velikim koncertima u Splitu (1.3.) i Zagrebu (27.3. i 29.03.2014.).

 

Tvornica Kulture 27. i 29. ožujka biti mjesto najvećeg zagrebačkog solo koncerta S.A.R.S.-a.

S.A.R.S. Zagreb Tvornica Kulture koncert ožujak proljeće veliki pogon Srbija Beograd hip hop alternativa grupa spot Buđav lebac ulaznice album
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati