S.A.R.S. @ TVORNICA KULTURE - DODAN NOVI KONCERT – ČETVRTAK 27.03.2014. / SUBOTA, 29.03.2014. – RASPRODAN!!!

S.A.R.S.  @ TVORNICA KULTURE - DODAN NOVI KONCERT – ČETVRTAK 27.03.2014. / SUBOTA, 29.03.2014. – RASPRODAN!!!

9.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Beogradska grupa S.A.R.S. postavila je apsolutni rekord u brzini rasprodavanja najvećeg zagrebačkog kluba, Tvornice kulture.

 

Trebalo bi pogledati daleko u povijest zagrebačkih klubova da se pronađu koncerti koji su se rasprodavali po tjedan-dva uoči odražavnja, a gotovo mjesec i pol uoči teško da ćemo pronaći primjer. LAA i S.A.R.S. nisu imali stoga nikakvu drugu mogućnost nego dodati još jedan koncert, u četvrtak 27.03.

 

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. Sljedeće godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja gotovo trenutno postaje internet megahit s preko 3,6 milijuna klikova na Youtubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio stanicama i u klubovima diljem regije. Svoj prvi album jednostavnog naziva S.A.R.S. izdaju 2009. godine (PGP – RTS), a osim Buđavog lepca kao hitovi su se pokazale i pjesme Ratujemo ti i ja, Ana, Rakija, kao i Debeli lad, za koje su snimljeni i spotovi.

 

Svoj drugi album Perspektiva objavljuju na prvi dan 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV-em kao besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 70.000 puta. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme To rade i Mir i ljubav, za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju značajnu posećenost na Youtubeu. U siječnju 2012. godine konačno izlazi i studijska verzije naslovne pjesme Perspektiva zajedno sa spotom, koji u trenu ruši sve rekorde posjećenosti i nakon manje od pola godine po broju klikova prestiže i legendarni Buđav lebac, a do današnjeg dana dolazi blizu brojke od 8 milijuna YouTube pregleda.

 

Album “Kuća časti” službeno izlazi 23. ožujka 2013. godine. Album je ponovo postavljen na free download na siteu grupe www.sarsbend.com/download, kao i na regionalnim sajtovima MTV-ja. Pjesma Lutka, iako za samu grupu vrlo netipična balada, na koncertima se pokazala kao najpopularniji song s aktualnog albuma, stoga je i odabrana kao posljednji singl sa ploče “Kuća časti”.

 

S.A.R.S. su nedavno objavili i svoj najnoviji studijski album “Ikone Pop Kulture” koji vrlo brzo postavlja neke nove rekorde za ovu grupu, čemu zorno u prilog ide i u rekordnom roku rasprodana Tvornica kulture.

 

Ulaznice

Po cijeni od 60 kn, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 80 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

·        Dirty old shop, Tratinska 18

·        Rockmark, Berislavićeva 13

·        Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

·        Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

·        Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

Zagreb Tvornica Kulture koncert ožujak proljeće veliki pogon Srbija Beograd hip hop alternativa grupa spot Buđav lebac ulaznice album S.A.R.S.
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati