Rita Ora nastupom oduševila porečku publiku

Rita Ora nastupom oduševila porečku publiku

9.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Rita Oraprek jučer je nastupila premijerno u Hrvatskoj i oduševila publiku okupljenu u Poreču. Bila je to ljubav na prvi pogled. Čestitala je odmah Hrvatima na prolasku u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, gdje će se susresti s njezinom Engleskom. Porečkoj publici poručila je kako se fantastično osjeća u Poreču, a prije nastupa susrela se i s veleposlanikom Kosova Gëzimom Kasapollijem i njegovom obitelji.


Njen nastup na Rise up festivalu trajao je oko sat vremena gdje je ogrnuta i u hrvatsku zastavu otpjevala svoje najveće hitove kao što su Anywhere, Girls, Your Song, I will never let you down i mnoge druge.


Prije Rite Ore nastupila je Franka Batelić koja je brojnim hrvatskim i stranim hitovima rasplesala već i do tada veselu publiku,  s obzirom da se nekoliko tisuća ljudi okupilo i ranije na Peškeri i zajedno gledali nogometnu utakmicu Hrvatska – Rusija.


Nakon Rite Ore nastupio je slovensko-hrvatski DJ Duo Vanillaz koji su sjajnim nastupom okončali divnu večer. Plava Laguna posjetiteljima je osigurala, već tradicionalno, šešire koji štite od sunca ili, kao u prekjučerašnjem slučaju, kiše koja je u nekim trenucima padala.


Rise Up Poreč Music Festival ove godine održava se po treći puta, a podržavaju ga Plava Laguna, Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

Foto: Robert Marićrise up festival poreč rita ora poreč peškera franka batelić
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati