Rise Up otvoren nastupima Mije Dimšić i Severine, večeras premijerno Rita Ora

Rise Up otvoren nastupima Mije Dimšić i Severine, večeras premijerno Rita Ora

7.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Jučerašnjim nastupom sjajne mlade Mije Dimšić i neponovljive Severine otvoren je ovogodišnji Rise Up Poreč Music Festival. Severina je zapalila publiku svojim vatrenim nastupom i izvedbom provjerenih hitova kao što su Djevojka sa sela, Moja štikla, Dalmatinka, Brad Pitt, Uno Momento,  ali i nekih novih kao što je Unaprijed gotovo, kojeg u originalu pjeva s Petrom Grašom, a sinoć je publika bila njen „duet“.


Otpjevala je Severina i veliki istarski hit Ja ne moren bez nje, kojeg u originalu izvodi Alen Vitasović, pri čemu je dala koncertu istarski štih.


Večeras Rise Up premijerno pred hrvatsku publiku dovodi Ritu Oru, veliku britansku zvijezdu podrijetlom s Kosova.


Njezin nastup očekuje se oko ponoći, do kada će publiku zagrijavati Franka Batelić. Utakmica Hrvatska – Rusija moći će se pratiti na Peškeri na najvećem  ekranu u Istri, a vrata Peškere otvaraju se već od 19 sati.  


Nakon Rite Ore nastupit će DJ duo Vanillaz, hrvatski DJ, Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk koji zadnjih nekoliko godina nižu uspjeh za uspjehom na svjetskoj glazbenoj sceni.


U nedjelju 8.7. nastupaju Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Damir Urban i Filip Motovunski. Glazbeni program nadopunit će i resident DJ-jevi.


Plava Laguna je generalni pokrovitelj festivala, a festival podržavaju Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

Foto: Robert Marićrise up festival poreč rita ora poreč peškera franka batelić severina
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati