Ricardo Villalobos predvodi Cocoon Heroes party četvrtog dana Sonus festivala na Zrću

Ricardo Villalobos predvodi Cocoon Heroes party četvrtog dana Sonus festivala na Zrću

16.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon više nego uspješnih 14 sezona u klubu Amnesia na Ibizi, Cocoon Heroes party dolazi i na Sonus festival na otoku Pagu. Party će se održati preko dana u klubu Papaya u subotu 24. kolovoza.

 

Cocoon etiketa, koju je 2000. god osnovao Sven Väth, niže uspjehe i organizira partije pod imenom Cocoon Heroes diljem svijeta te i dalje ponosno nosi titulu top 3 večeri na Ibizi. Glazbena etiketa papa Svena, kako ga vole zvati fanovi, pokrenuta je s ciljem da pomogne mladim i neafirmiranim producentima, a danas ne postoji ljubitelj elektronske glazbe koji nije čuo za Cocoon niti uspješni artist koji nije imao izdanje na ovoj etiketi.

 

Cocoon Heroes na Sonus festivalu predstavljat će jedan od prvih članova Cocoon obitelji, velikan elektronske glazbe, uz čije južno-američke tonove i meditativan ritam jednostavno zaboravite na mjesto i vrijeme – Ricardo Villalobos.

 

Uz Ricarda, za ludi provod u klubu Papaya, zaduženi su još i Onur Özer i Dorian Paic, dugogodišnji članovi Cocoona, za koje ne sumnjamo da će osigurati odličan provod.

 

Nakon dnevnog Cocoon Heroes partyja, za večernji program su zaduženi Luciano i artisti s njegove Cadenza etikete, tako da osigurajte svoju kartu što prije.

 

Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn za HR & EX YU goste možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu (www.eventim.hr/ulaznice/sonus festival 2013 novalja / papaya & kalypso).

 

Za više informacija o programu festivala, boatpartyja, after partyja i savjetima o smještaju posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnu Facebook grupu Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

 

LINKS: Ricardo Villalobos / Onur Özer / Dorian Paic

 

Sonus papaya Amnesia ibiza Sven Vath Cocoon Heroes elektronska glazba Ricardo Villalobos party Dorian Paic Onur Ozer etiketa ulaznice festival Zrće
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati