Red Bull Winning 5 | Ujedinjena Opatija

Red Bull Winning 5 | Ujedinjena Opatija

29.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Na drugim kvalifikacijama Red Bull Winning 5 turnira pobjednička je ekipa Opatija United
 
Ukupno 16 ekipa u opatijskoj dvorani Marino Cvetković pokušalo je doći do titule finalista, a već u prvom kolu pokazali su svoje ozbiljne namjere. Tako se većina utakmica ipak odlučila slobodnim udarcima, a u drugo kolo prošle su ekipe Opatija United, Futsbaleri, Boemi, Dream Team, MNK Prima, Joey Barton, Bratkići, Geomarin, Dečki sa skele i Efri.

U polufinalnim borbama Opatija United izborila je pobjedu nad ekipom MNK Prima rezultatom 2:0 na penalima, a ekipa Geomarin uspjela je izbaciti sve igrače ekipe Efri i tako osigurati prolaz.


U utakmici za treće mjesto ogledale su se ekipe MNK Prima i Efri, a jedini pogodak u 9. minuti doveo je ekipu Prime na treće mjesto.


Finalna utakmica u svojih 10 minuta prošla je bez pogodaka pa se o pobjedniku odlučivalo slobodnim udarcima. Za ekipu Geomarin nastupili su: Marijan Tomić, Marin Jovanović, Zoran Lenac Luka Radetić i Antun Dunković. Tu si ipak malo više sreće ili malo manje umora imali Opatijci, pa su svoje mjesto u finalu osigurali slobodnim udarcima i rezultatom 3:2. Za ekipu Opatija United nastupili su Mario Kovčalija, Luka Vadlja, Leo Miculinić, Nikola Kirigin i Antonio Kljajić.


Sljedeće kvalifikacije očekuju nas u Zagrebu, a prijave za taj krug već su popunjene. Dakle, svi oni koji se još nisu prijavili svoje karte za Red Bull Ring mogu potražiti na splitskim kvalifikacijama koje se održavaju 10. studenoga.

 

 Fotopriča: Red Bull Winning 5 u Opatiji

Rijeka Opatija Osijek Split Zagreb turnir napuštanje mali nogomet Red Bull Sportska dvorana Marino Cvitković Hrvatska koncept ispadanje igrači nogomet
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati