Povoljnije ulaznice za deveti INmusic festival u prodaji jos samo do 17. travnja!

Povoljnije ulaznice za deveti INmusic festival u prodaji jos samo do 17. travnja!

14.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Ulaznice za INmusic festival (za tri dana), koji će se održati 23., 24. i 25. lipnja, po trenutnoj cijeni od 299 kuna bit će u prodaji samo još do četvrtka, 17. travnja! Od 18. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 349 kuna, dok će kamperske ulaznice biti u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna. Podsjetnik za sve one koji još nisu kupili ulaznice za najiščekivanije glazbeno događanje godine – požurite i nabavite povoljniju ulaznicu još danas!

 

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih, no ne treba zaboraviti da će INmusic i ove godine, osim glazbenog sadržaja, predstaviti i razne dodatne sadržaje koji će tek biti najavljeni.

 

INmusic festival proteklih je godina primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji INmusic nazvao "Woodstockom 21. stoljeća" i uvrstio ga među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

 

Vrlo atraktivan program ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke i Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, putem Tisak Media Webshopa te službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Od 18. travnja cijena festivalske ulaznice iznosit će 349 kuna.

INmusic Jarun Zagreb koncert ulaznice povoljnije cijene događaj nastupi CNN BBC National Geographic Traveler kamperske ulaznice nulti dan bendovi
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati