PoPularni program zaključuje 65. Pulski filmski festival!

 PoPularni program zaključuje 65. Pulski filmski festival!

21.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Nakon Svečane dodjele nagrada 65. Pulskog filmskog festivala, ne slijedi zatvaranje, već dva filma iz PoPularnog programa. Subota je rezervirana za film Mamma mia: Here we go again!, na čijoj će projekciji prisustvovati redatelj Ol Parker i dio glumačke ekipe.

U nedjelju, posljednjoj i novoj festivalskoj večeri u Areni, prikazat će se sinkronizirani animirani film Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju.

Dnevni programi će tijekom vikenda također pratiti živi festivalski ritam, osobito zbog izmjena pojedinih termina prikazivanja do kojih je došlo zbog praćenja Svjetskog prvenstva. Projekcija kratkometražnog filma Ljeto '17 i manjinske koprodukcije Nemoguće malen predmet prikazat će se u subotu, 21. srpnja u 17 sati u Istarskom narodnom kazalištu gdje će se istoga dana u 15 sati prikazati i dokumentarni film Ingrid Bergman: Njezinim riječima, a Jasper Jones u nedjelju, 22. srpnja u 17 sati.


Posljednje festivalske subote održat će se i projekcije programa Vremeplov: A život teče dalje u 17 i Mayerling u 19 sati, a nastavlja se i tradicionalni Maraton Hrvatskog programa. Za one koji su propustili, u subotu mogu pogledati filmove Aleksi, Kameleon (izvan konkurencije), Dom, Lada Kamenski i Do kraja smrti, a u nedjelju serije Novine 2, Crno bijeli-svijet, te filmove Duboki rezovi, Rudar, Mali, Za ona dobra stara vremena, Comic Sans, Osmi povjerenik  te Egzorcizam.


U ponedjeljak će se na programu Kina Valli također pronaći i dva naslova iz programa Izrael - Zemlja Prijatelj, Posljednji bend u Libanonu u 19 te Skreni lijevo na kraju svijeta u 21 sat.


pula film festival pff
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati