Počinje Sonus festival!

Počinje Sonus festival!

21.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Krema techno i house glazbe stiže na otok Pag - počinje Sonus festival! Festival techno i house glazbe sa najjačim line up-om u Hrvatskoj ove godine počinje u srijedu, 21. kolovoza na otoku Pagu, na plaći Zrće.

 

Od 21. – 25.kolovoza, tijekom 5 dana i 4 noći na festivalu će nastupit više od 40 izvođača u klubovima Kalypso, Papaya i na boat partyjima. Ricardo Vilallobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Petar Dundov, Pan-Pot, Magda, Matthias Tanzmann, DJ Sneak, Guti, Tini, Davide Squillace, Valentino Kanzyani, samo su neka od imena koja će zapaliti nekoliko tisuća očekivanih posjetitelja na Zrću.

 

Dnevni program prvog dana festivala započinje u 14h i nastavlja se večernjim nastupom legende techno glazbe Chris Liebinga uz kojeg će prvu večer festivala nastupiti još Nick Curly i Yousef .

 

Uz 24 sata programa, na 2 stage-a i boat partijima, Sonus festival je festival koji fanovi kvalitetne elektronike ne smiju propustiti. Ograničeni broj karata za domaće posjetitelje festivala, dnevnih karata i karata za boat partyje dostupan je na ulazu u klub Papayu.

 

Cijeli raspored i program festivala dostupan na linku: www.sonus-festival.com

 

Za više informacija o smještaju, lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

festival Zrće Sonus Papaya Amnesia Ibiza Sven Vath Cocoon Heroes elektronska glazba Ricardo Villalobos Pag Sneak Petar Dundov Valentino Kanzyani
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati