Ovog vikenda otvaranje kaštela Morosini-Grimani i besplatan ulaz za sve tate!

Ovog vikenda otvaranje kaštela Morosini-Grimani i besplatan ulaz za sve tate!

15.3.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Kaštel Morosini-Grimani nakon zimske stanke ponovno otvara svoja vrata. Već tradicionalno, predzadnji vikend u ožujku rezerviran je za povratak u srednji vijek koji nam donosi posjet ovom netipičnom dvorcu.

Ovog vikenda pripremili su i posebne pogodnosti. Povodom obilježavanja Dana očeva 19.ožujka odlučili su sve tate darivati GRATIS ulazom. Da, dobro ste pročitali. Tako će sve tate u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka imati besplatan ulaz, dok će ih ostali moći posjetiti po promotivnim cijenama ulaza koje možete pronaći ovdje. (http://grimanicastle.com/hr/cjenik-ulaznica)

Osim besplatnog ulaza za naše tate, pripremili su nešto što će se posebice sviđati onim najmlađima. U posjetu će doći i pravi vitezovi, a bit će tu i mala školica mačevanja i streličarstva za sve one koji se žele okušati u nečemu ne tako svakodnevnom i uobičajenom! 

U kaštelu Morosini-Grimani možete na zanimljiv način doživjeti povijest mjesta i samog kaštela u interaktivnom multimedijalnom centru. Obraniti kaštel od napada Uskoka, fotografirati se s duždom Grimanijem ili iskovati svoj vlastiti mač, samo su neke od aktivnosti koje vam ova izložba pruža. Osim same izložbe, odigrati možete i Escape Castle igru, riješiti 7 zagonetki i izvući tako mač iz kamena. Prošetajte se zidinama i ostatkom palače i upoznajte se sa interesantnom Zbirkom starog oružja Ferlin – zbirkom vrijednog i strastvenog kolekcionara Maria Ferlina.

Radno vrijeme kaštela u ožujku je vikendom (subota i nedjelja) od 10:00 – 16:00h, a posjetiti ga možete već ovog vikenda 18. i 19. ožujka.

 

Najnovije informacije nalaze se na službenoj stranici www.grimanicastle.com, te na društvenim mrežama Morosini Grimani Castle Svetvinčenat (facebook) ili @morosinigrimanicastle (Instagram). 

Kaštel Morosini-Grimani otvaranje vikend istra hrvatska subota Svetvinčenat
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati