NOVU IZLOŽBU O POVIJESTI ELEKTRONIČKE MUZIKE UGLAZBIT ĆE LAURENT GARNIER

NOVU IZLOŽBU O POVIJESTI ELEKTRONIČKE MUZIKE UGLAZBIT ĆE LAURENT GARNIER

1.4.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

"Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers"

Od 1. travnja do 26. srpnja u londonskom će Muzeju dizajna biti postavljena jedna pomalo neobična izložba, barem u okviru prostora koji će je udomiti. Naime, riječ je o izložbi pod naslovom “Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers”, kojoj samo ime objašnjava kako će posjetiteljima pokušati ispričati priču o razvoju omiljene nam elektroničke muzike.

Sastavljena od više od 400 eksponata, izložba je podijeljena u četiri sekcije, nazvane kako slijedi: “Man and Woman Machine”, “Dancefloor”, “Mix and Remix” te “Utopian Dreams and Ideals”. Bit će izloženi radovi pionira kao što su Jeff Mills ili Daphne Oram, kao i revolucionarni instrumenti i ostali strojevi koji su omogućili razvoj novog zvuka. Da sve ne bi ostalo samo na muzici, iako to nikad nije samo, prezentirati će se i čvrste veze svijeta elektroničke muzike s umjetnošću, dizajnom i modom. Soundtrack uz izložbu kustoski će pripremiti slavni Laurent Garnier, a rasvjeta i video materijali će, naravno, biti sinkronizirani s izabranom muzikom.

Electronic-From-Kraftwerk-to-The-Chemical-Brothers_MR-808-interactive-by-ROBOTS-SONIC_Gil-Lefauconnier_800Electronic-From-Kraftwerk-to-The-Chemical-Brothers_Ellen-Allien_2017_Jacob-Khrist_800Electronic-From-Kraftwerk-to-The-Chemical-Brothers_CORE-by-1024-architecture_Gil-Lefauconnier_800

Dakle, sve je jasno, ako vas put na proljeće odvede do Londona, ovu izložbu nipošto ne smijete propustiti!

Izvor: klubikon.com


izložba laurent garnier rave glazba london dj muzika uk jeff mills video materijali muzej
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati