Novigrad: Počinje ‘Silver Sport Cup’ prvi malonogometni međunarodni turnir

Novigrad: Počinje ‘Silver Sport Cup’ prvi malonogometni međunarodni turnir

26.11.2011. // iPress // Objavljeno u kategoriji Zabava

U sve brojnijim sportskim sadržajima novigradske sportske dvorane, od rekreacije građana pa do nastupa državne ženske rukometne selekcije, prvi malonogometni međunarodni turnir ‘Silver Sport Cup 2011’ zauzima posebno mjesto.

Organizatori su, s velikim ambicijama da turnir preraste u malonogometnu mega predstavu, uložili dosta energije kako bi turnir privukao jake malonogometne ‘škvadre’ iz Hrvatske i inozemstva.

Prvo, premijerno malonogometno izdanje, izvjesno i zbog nagradnog fonda iz kojeg će pobjednik biti nagrađen s 30.000 kuna a još tri niže rangirana kluba s 15.000 pa do 3.000 kuna, okupilo je 30 malonogometnih ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Turnir će se igrati po FIFA futsal pravilima. U prvoj fazi natjecanja ekipe će igrati u 8 grupa po liga sustavu a od osmine završnice po kup sustavu.

Ždrijeb ekipa je obavljen a utvrđena je i satnica igranja. Prve utakmice počinju u ponedjeljak, 28. studenog, a finalna utakmica odigrat će se 23. prosinca.

Najveći broj ekipa za nastup na prvom novigradskom ‘Silver Sport Cupu’ prijavio se iz Istre. Tri ekipe dolaze iz Rijeke, dvije iz Slovenije a jedna iz Srbije.

Ljubitelji malonogometnih utakmica doći će tijekom narednih mjesec dana u novigradsku dvoranu na svoj račun a cijena ulaznice iznosi 10 kuna.

Sve informacije vezane za turnir možete pronaći na: www.istrafutsal.com

Novigrad malonogometni turnir futsal dvorana FIFA medunarodni turnir ulaznica nagradni fond organizatori Slovenija Srbija Hrvatska Silver Sport Cup
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati