Narodne novine pokrenule Pravni internetski portal

Narodne novine pokrenule Pravni internetski portal

29.10.2008. // Liderpress // Objavljeno u kategoriji Zabava

Narodne novine su danas pokrenule novi internetski portal koji se bavi pravnom tematikom. Taj portal na jednom mjestu pravnim i fizičkim osobama osigurava brz pristup svim ažuriranim zakonskim tekstovima, sudskoj praksi i ostalim dokumentima iz pojedinih pravnih područja.

 

PIP je rezultat višegodišnje suradnje Narodnih novina i etabliranih stručnjaka svih grana prava.

Pravni internetski portal (http://www.nn.hr/default.aspx?sec=454) objedinjuje domaće zakonodavstvo, pravne aktualnosti, sudsku praksu, pravna stajališta, primjenjivu stručnu literaturu te nudi relevantna mišljenja pravnih teoretičara i praktičara kao i mogućnost razmjene stručnih mišljenja. Korisnici se mogu i sami uvjeriti u dio mogućnosti PIP-a besplatnim pristupom dokumentima iz područja kaznenog prava u razdoblju od 30 dana.

Većina sadržaja portala namijenjena je pretplatnicima. Tako fizičke osobe mogu izabrati tri modela pretplate: za tri mjeseca pretplata iznosi 400 kuna, za šest mjeseci 600 kuna te za 12 mjeseci 900 kuna. Pretplata za pravne osobe ovisi o broju korisnika kao i razdoblju: pretplata do 10 korisnika i šest mjeseci iznosi 3.000 kuna, a za 12 mjeseci 5.000 kuna, do 30 korisnika 5.000 ili 9.000 kuna.- Pravni internetski portal kulminacija je višegodišnjeg rada koje odvjetnicima, sucima, tvrtkama i svima koji su svojim poslom i interesima vezani uz pravo omogućuje pravodobno informiranje o aktualnim pravno-zakonodavnim sadržajima. Smatramo da PIP ima potencijal postati središnje mjesto informiranja o pravnoj tematici - rekao je urednik Pravnog internetskog portala Zvonimir Jukić.

pravni internetski portal Narodne novine pravo zakoni propisi pravilnici pravda informacije web
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati