Napadi na novinare.com

Napadi na novinare.com

18.8.2009. // H-Alter // Objavljeno u kategoriji Zabava

Hrvoje Appelt pokrenuo je prvi portal području bivše Jugoslavije koji se bavi napadima na novinare.

Na web adresi www.napadi-na-novinare.com s radom je počeo prvi portal na području bivše Jugoslavije koji se bavi napadima na novinare.

Pokrenuo ga je hrvatski novinar Hrvoje Appelt, a kako se navodi na portalu, jedan od motiva leži u činjenici da je preko 90 posto svih napada na novinare ostalo neriješeno.

Ideja je da se na portalu bilježe svi napadi koji su se dogodili na novinare, fotografe ili snimatelje u regiji od raspada Jugoslavije.

»Motivi naručitelja, bilo da se radilo o ubojstvima, premlačivanjima ili usmenim prijetnjama, uvijek je bio isti - napad na slobodu izražavanja, mišljenja, govora i medija općenito«, napisao je Appelt pozvavši građane da upoznaju ljude koji izlažu svoj život da bi istina izašla na vidjelo.

»Napadi na novinare« nije samo internet projekt, on će uskoro postati i putujuća izložba koja će seliti od grada do grada, ovisno o tome gdje će se napadi na novinare događati, navodi se na portalu.

Više na www.napadi-na-novinare.com

 

hrvoje appelt korupcija uskok mediji slobona pravo pravda medijske slobode dorh.državno odvjetništvo napadi-na-novinare.com
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati