NAKON PRIMAVERE NEUTRAL MILK HOTEL U ZAGREBU @ VELIKI POGON - TVORNICA KULTURE

NAKON PRIMAVERE  NEUTRAL MILK HOTEL U ZAGREBU @ VELIKI POGON - TVORNICA KULTURE

2.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Američki Neutral Milk Hotel, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih indie rock bandova svih vremena, nastupit će večeras u Velikom pogonu Tvornice kulture.

 

Protekli tjedan, točnije u četvrtak, 29. svibnja bend je trijumfalno pohodio Primavera Sound, glasoviti festival u Barceloni koji je njihov nastup najavio na zadnjem danu prošlogodišnjeg izdanja. Pred više od 5000 oduševljenih fanova na ATP pozornici Neutral Milk Hotel odradili su furiozan, hipnotički set započet s “King Of Carrot Flowers Part 1” što je izazvalo delirij publike na Parc del Forumu. Nastup u trajanju od cca 45 minuta, kraći od njihovog uobičajnog koncertnog seta, sastojao se od pjesama sa albuma “On Avery Island” i slavnog "In The Aeroplane Over The Sea", albuma kojem je Pitchfork dao 10.0, najvišu moguću ocjenu, proglasivši ga jednako utjecajnim kao primjerice “Ok Computer” Radioheada, “Loveless” My Bloody Valentine ili “Slanted And Enchanted” grupe Pavement.

 

U Zagreb grupa dolazi u postavi koja je snimila kultni album iz 1998. godine - Jeff Magnum, Scott Spillane, Julian Koster i Jeremy Barnes.

 

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 20:30, a koncert Neutral Milk Hotela započinje točno u 21:45.

 

Ulaznice

Cijena ulaznice danas iznosi 160 kn.

 

Prodajna mjesta:

·        Dirty old shop, Tratinska 18

·        Rockmark, Berislavićeva 13

·        Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

·        Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

·        Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

·

Neutral Milk Hotel u Zagreb dovodi LAA.

Natural Milk Hotel koncert album Tvornica Kulture zagreb Indie rock Jeff Magnum nezavisna scena regija okupljanje grupe događanja veliki pogon izdanje
Kako do posla za vrijeme covid-19? Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati