Najavljeni novi izvođači na koncertu otvorenja Outlook festivala u pulskoj Areni!

Najavljeni novi izvođači na koncertu otvorenja Outlook festivala u pulskoj Areni!

7.6.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Uz specijalni koncert legendarnihThe Original Wailersa koji će za koncert otvorenja Outlook festivala u pulskoj Areni 28.08.2013. ekskluzivno doputovati u Europu, najavljujemo nastupe DJ-a koji će otvoriti događanje u Areni i povesti nas na putovanje od početaka soundsystem kulture, dub i reggae glazbe, do prvih block zabava u New Yorku.
 

Grandmaster Flash
(Original Block Party set)

 

Legendarni DJ i jedan od temelja hip hop kulture dolazi u Hrvatsku i donosi nam zvuk rane njujorške soundsystem kulture koji se nakon početaka na Sedgwick aveniji u New Yorku ubrzo proširio po cijelom svijetu. Čast nam je ugostiti Grandmaster Flasha koji će u Areni izvesti originalan block party breaks set.

 

Earl Gateshead - Trojan Soundsystem feat. guest mc's
(Sound System Riddims set)

 

Dugogodišnjem poznatom dub reggae selektoru Eearl-u na nastupu u Areni će se pridružiti posebni gost vokalist s kojim će nas provesti kroz najveće hitove dub i reggae sound system kulture.

 

J Rocc - The World Famous Beat Junkies

Gostujući DJ na turnejama sa izvođačima kao što su Jaylib (Madlib & J Dilla), Blackstarr (Mos Def & Talib Kweli) i osnivač The World Famous Beat Junkies, J Rocc je zasigurno jedan od najboljih svjetskih DJ-a. Veliki fan dub, reggae, funk, soul disco i  hip hop glazbe rasplesati će amfiteatar sa miksom različitih žanrova koji čine korijene sound system kulture.

 

Outlook Festival 2013 - Amphitheater Announcement

 

Spajajući selekciju izvođača koji će odgovarati jedinstvenom ambijentu pulske Arene, Outlook festival nastavlja predstavljati širinu, značaj i naslijeđe sound system kulture. Stoga su The Original Wailers , bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promijenio povijest glazbe i koji će ovom prilikom izvesti svoje najveće hitove i glazbu s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa „Exodus“ , prepoznatog kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pjesmama kao što su"Jamming", "Waiting in Vain", „Three little birds“ i "One Love/People Get Ready", idealan izbor za koncert otvorenja Outlook festivala u veličanstvenoj Areni.

 

Cijena ulaznice za koncert otvorenja Outlook festivala u Areni iznosi 135 kuna, a mogu se nabaviti putem interneta i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj: Zagreb Tvornica Kulture (Mali Pogon) - Šubićeva 2, PUNKT - Preradovićeva 1, PUNKT - Branimir centar, Churchill shop - City centar West, Churchill shop - Arena centar, Churchill shop - Avenue Mall, Daily News - Importanne centar (pothodnik), Via Tours - okretište Borongaj, Aquarius CD shop - Varšavska 13, Aquarius CD shop - Maksimirska 16; Split iGrow shop - Mihovilova širina 13, Šibenik: - Vino&Ino - Fausta Vrančića bb, Zadar: - iGrow shop - Stomorica 2, Rijeka: - iGrow shop - Blaža Polića 5, Pula - Commodore cruises - Riva 14.

 

Više od četvrtine ulaznica je već rasprodano, pa vas podsjećamo da požurite po svoju ulaznicu. Više informacija na www.outlookfestival.com i www.pozitivanritam.hr

 

Informacije o prijevozu između festivalske lokacije i Arene biti će objavljene uskoro.

 

Outlook festival 29.08.-02.09.2013. Fort Punta Christo, Štinjan, Pula

 
Sve informacije o Outlook festivalu možete naći na službenoj web stranici: www.outlookfestival.com

Outlook Festival youtube festival bass glazba otvaranje festivala koncert Arena Pula ulaznice The Original Wailers amfiteatar Grandmaster Flash
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati