Motovunska filmska spomenica

Motovunska filmska spomenica

10.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Uoči svog jubilarnog 10. izdanja Motovun Film Festival odlučio je odati počast svima onima koji su se godinama zdušno borili na njegovim prvim linijama fronte šanka i kina. Svojim će Prvoborcima Motovun dodijeliti posebno priznanje za zasluge - Spomenicu ’99, trajan i svima vidljiv dokaz njihove vjernosti, koja će im na 10. Motovun Film Festivalu od 28.07. do 01.08.2008. godine omogućiti brda i doline!

No, da bi uporni desetogodišnji posjetitelj Motovuna postao sretni vlasnik Spomenice ’99 te kako bi mu se legalno priznao status Prvoborca i sve Prvoboračke počasti koje uz to idu (brda i doline), potrebno je svoju hrabrost i junaštvo osvjedočiti, odnosno dokazati na način koji zahtjeva posebna knjiga pravila.

Motovun Film Festival ovom prilikom otvara i Spomen blog te poziva sve Aplikante za status Prvoborca da na njemu izlože svoje dokaze. Izlaganje svjedočanstava na Spomen Blogu, naočigled javnosti, posebno će se vrednovati u postupku priznavanja statusa Prvoborca!

Knjiga pravila Motovunske spomenice, Spomen blog i sve ostale informacije nalaze se na www.motovunfilmfestival.com, u rubrici Motovunska spomenica.

Otvaranjem registra Prvoboraca Motovun Film Festival simbolično, ali prije svega svečano i službeno proglašava početak zagrijavanja za MFF 2008 koji će biti veći, bogatiji, kompleksniji i luđi nego ikad pa stoga pozivamo sve prijatelje, neprijatelje, poznanike i nepoznanike da nam se pridruže u fešti!

ZaMirZINE

Motovunska filmska spomenica Jubilej Motovun propeler festival filmovi
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati