MJESEC HRVATSKOG TURIZMA DONOSI NAM PROMO CIJENE ULAZNICA!

MJESEC HRVATSKOG TURIZMA DONOSI NAM PROMO CIJENE ULAZNICA!

21.10.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Mjesec hrvatskog turizma

I ove godine uključili smo se u akciju Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice u kojoj ćemo u mjesecu 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐝u imati akcijske cijene ulaza! 

Tako za 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐮 𝐨𝐝 50 𝐤𝐧 𝐩𝐨 𝐨𝐬𝐨𝐛𝐢 možete birati između sljedećeih sadržaja:

· Razgledavanje kaštela + streličarstvo

· Razgledavanje kaštela + Escape castle igra

· Razgledavanje kaštela + Treasure hunt

Posjetitelji tako mogu pronaći selekciju najboljih lokalnih proizvoda i selekciju vina Udruge Vinistra, multimedijalnu izložbu kao najatraktivniji dio kaštela, Kapetanovu sobu iz koje se pruža zavidan pogled koji seže sve do mora. Za sve ljubitelje vatrenog oružja kroz cijelu palaču može se vidjeti Kulturno povijesna zbirka starog oružja (14.-19. st.) "Ferlin". Uz sve to, posjetitelji mogu razgledati sve prostorije kaštela, kvadratnu kulu, te dvorište.

𝐑𝐚𝐝𝐧𝐨 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐦𝐞 kaštela je od utorka-nedjelje od 10:00-17:00h, dok 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐧𝐚 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐚 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐢 isključivo na sljedeće datume: 16.10./ 23.10. / 30.10.

Mjesec hrvatskog turizma je akcija kojom se u od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Cilj je projekta poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni.

Povedi svoje najdraže i vidimo se u kaštelu Morosini-Grimani!

turizam akcija jesen Kaštel Istra grimani savičenta escape room zabava mladi vikend listopad
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati