Međunarodni futsal turnir „Silver sport cup 2012“: Rok za prijave produljen do 30. studenog

Međunarodni futsal turnir „Silver sport cup 2012“: Rok za prijave produljen do 30. studenog

22.11.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Nekolicina ekipa zainteresiranih za nastup na ovogodišnjem 2. međunarodnom malonogometnom (futsal) turiniru Silver sport cup još je uvijek u pregovorima oko sponzorstva ili u potrazi za sponzorom koji će podmiriti trošak kotizacije, odnosno puta i smještaja za ekipe koje dolaze iz udaljenijih krajeva, poput Slovenije, BiH, Srbije… Organizatori su od nekoliko ekipa zamoljeni da iz tog razloga produlje rok za prijave, te im se izašlo u susret, pa je novi rok za prijave 30. 11. 2012. do 12 sati.

 

Istoga dana, 30. 11. u večernjim satima, u sportskoj dvorani u Novigradu održat će se izvlačenje momčadi po skupinama.      

 

Da podsjetimo, međunarodni malonogometni (futsal) turnir „Silver sport cup održat će se od 3. do 29. prosinca 2012. u organizaciji Nogometnog kluba Novigrad. Riječ je o turniru koji se odigrava po futsal pravilima (4+1 igrač), te je kao natjecanje registriran pri Hrvatskom nogometnom savezu. Prošlogodišnje, prvo izdanje Silver sport cupa, naišlo je na vrlo pozitivne odjeke samih sudionika, ali i publike te stručne (malo)nogometne javnosti.

 

Kvaliteta turnira odražava se među ostalim i kroz bogati nagradni fond, od kojega će tri prvoplasirane ekipe podijeliti 52 tisuće kuna (1. mjesto 30.000, 2. mjesto 15.000, 3. mjesto 7.000 kn), a tu su i nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca.

 

Za dodatne informacije i prijave zainteresirane ekipe mogu se javiti tajniku NK Novigrada Franku Katunaru na broj telefona 052/726-673 ili GSM 098/255-729. Novi rok za prijave ekipa je 30. studenog 2012. godine u 12 h. Prijavnica se može pronaći i na Internet stranicama NK Novigrada (www.nk-novigrad.hr), na Facebook stranici turnira (www.facebook.com/silversportcup), u caffe baru Silver sport (sportska dvorana Novigrad), a možete je zatražiti i e-mailom na adresu silversportcup@gmail.com. Kotizacija po ekipi iznosi 1.100 kuna. 

 

Posebno zanimljiva je i nagradna igra za publiku, obzirom da se svake večeri priprema izvlačenje bogatih nagrada namijenjenih upravo njima (originalni dresovi europskih klubova, večere u restoranima, poklon-paketi vina itd…). Završnica turnira odigrat će se 29. prosinca, a polufinalna i finalna utakmica bit će obogaćene i popratnim animacijskim programom. Bit će tu među ostalim revijalna utakmica na kojoj će nastupiti neka od naših poznatih nogometnih imena, te druge poznate javne osobe iz Istre i ostatka Hrvatske, kao i zabavno-glazbeni program uz druženje sudionika, pokrovitelja i sponzora te drugih partnera turnira, kojim će se na najbolji način zaključiti drugo izdanje Silver sport cupa.

Silver Sport Cup Novigrad futsal mali nogomet turnir nagrade organizacija publika Hrvatska Istra inozemstvo facebook nagradni fond produžene prijave
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati