MANU CHAO *LA VENTURA* @ Dom Sportova (Mala Dvorana), Zagreb 04.04.2011.

MANU CHAO *LA VENTURA* @ Dom Sportova (Mala Dvorana), Zagreb 04.04.2011.

19.3.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Multikultura i INmusic predstavljaju koncert MANU CHAO LA VENTURA, 4. travnja u MALOJ DVORANI DOMA SPORTOVA! Manu i njegov dvočlani prateći sastav posjetit će Zagreb u sklopu svoje turneje 'La Ventura'.

 

Nakon sjajnog prethodnog koncerta održanog u pulskoj Areni, također u organizaciji Multikulture, koji je prema mnogima proglašen najboljim koncertom 2008. godine u Hrvatskoj, Manu Chao će ovoga puta održati koncert u maloj dvorani Doma sportova.

 

La Ventura je intiman, kolorističan set koji dakako sadržava i karakteristična obilježja njegova koncerta poput frenetičnog punk rocka, španjolske gitare i reggae prizvuka. Ono što Manu Chaoa čini omiljenim i zbog čega ga publika cijeni jesu uistinu iskreni nastupi - bez iznimke.

 

Ulaznice za ovaj ekskluzivni koncert koji će se održati 4. travnja u maloj dvorani Doma sportova su rasprodane.

Kako su nastupi na ovoj turneji Manu Chaoa predviđeni za manje koncertne prostore, obavještavamo Vas da se koncert neće seliti u veliku dvoranu Doma sportova.
 
Manu Chao stiže u Zagreb sa svojim novim sastavom La Ventura, još jednim od njegovih projekata koji otvara novu stranicu njegoveizuzetne, impresivne karijere i koja je, kao i uvijek, puna životne energije, talenta i - punk rocka.
 

 Info:

www.manuchao.net
www.multikultura.org

Manu Chao Mala Dvorana Doma Sportova Zagreb rasprodan koncert INmusic Multikultura La Ventura
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati