Luciano i ekipa njegove Cadenza etikete se pridružuju Sonus festivalu

Luciano i ekipa njegove Cadenza etikete se pridružuju Sonus festivalu

16.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Uz velikane techno glazbe Ricarda Villalobos-a, Seth Troxler-a, Loco Dice-a, Sneak-a, Guti-a i Chris Liebing-a, koji su već poznati kao headlineri na festivalu, fanovi će moći uživati u nastupu Luciana, jednog od najvećih producenata i DJa današnjice koji će po prvi puta nastupiti na otoku Pagu.

 

Dugogodišnji rezident klubova Pacha i Ushuaia na Ibizi, Luciano, odlučio je upravo na Sonus festivalu proslaviti 10 godina postojanja svoje etikete Cadenza i tim povodom okupio je gotovo cijelu Cadenza ekipu koju čine Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone i Dani Casarano.

 

Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. 5 dana i 4 noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, afterpartyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.

 

Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.

 

Za više informacija o lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

Sonus Cadenza festival Zrće Pag Eventim Luciano Loco Dice Mirko Loko Pag otok Kalypso Papaya ulaznice dj izvođači Seth Troxler Sneak Chris Liebing
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati