Ljetnom Kinu pridružuje se jedan od najromantičnijih tekstopisaca Balkana!

Ljetnom Kinu pridružuje se jedan od najromantičnijih tekstopisaca Balkana!

30.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon prva dva dana festivalskog tulumarenja za koje je zaduženo Ljetno Kino, „kućni bend“ INmusic festivala, posljednji dan rastu u big band i pridružuje im se legendarni Vlada Divljan!

 

Vlada Divljan i Max Juričić iz Ljetnog Kina dijelili su velik dio životne i glazbene povijesti. Dok je Vlada harao s Idolima, Max je svoj trag u glazbi ostavio s grupom Film. Prije par godina putovi su im se opet susreli, a instrumenti ukrstili. Max je skupio probranu ekipu u Ljetno Kino, a Vlada je napisao još nekoliko predivnih pjesama. Rezultat je album Četiri godišnja doba koji je odmah pokazao kako dobro može zvučati kombinacija snažnog prijateljstva i velikog iskustva.

 

Vlada Divljan najpoznatiji je na ovim prostorima kao frontman legendarnog benda Idoli koji je palio i žario bivšom Jugoslavijom. Ipak, njegov rad zahvaća puno više od toga. Nakon raspada Idola Divljan se upustio u solo vode, a rezultat su brojni studijski albumi, glazba za film i suradnja s drugim izvođačima koja je u slučaju Ljetnog Kina prerasla u nešto više.

 

Ljetno Kino zaduženo je za Balkan party uz Ko to tamo peva pozornicu u ponedjeljak i utorak. Dan iza toga u njihovu postavu uskače novi član te kao Vlada Divljan & Ljetno Kino big band sele na Main stage. Očekuju vas pjesme koje su se odmah udomaćile u uhu poput Najlepša, Iza osmeha ili Vodim te na more, ali i stari Divljanovi hitovi Maljčiki, Malena ili Retko te viđam s devojkama, ovaj put u novom ruhu.

 

Publici ne preostaje ništa drugo nego uživati u ovoj kombinaciji izvođača koja će posljednji dan festivala najbolji mogući način pretvoriti u savršen početak ljeta.

 

Za točno mjesec dana počinje najveći i najcjenjeniji open air festival u Hrvatskoj. Uz Vladu i „domaćine“ Ljetno Kino čekaju vas i Rambo Amadeus te Partibrejkersi, ali i superpopularni The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Wolfmother, Flogging Molly i mnogi drugi.

 

Festivalske karte za samo 349 kuna kupite što prije u najbližem Tisak Media centru te putem Tisak Media Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službene stranice festivala www.inmusicfestival.com.

 

Ne zaboravite da je kamp prvi put smješten na Otoku Trešnjevka i da su karte gotovo rasprodane. Pozivaju se svi zainteresirani za šestodnevni boravak po cijeni od 150 kuna  da što prije kupe svoju kartu. Kamp će pontonskim mostom biti spojen s Otokom mladosti na kojem se održava festivalski program, čime INmusic postaje jedinstveni festival koji se održava na dva otoka.

festival Ljetno kino INmusic Jarun Zagreb koncert natječaj Žuja svirka bendovi glasanje facebook aplikacija dani krugovi finalisti pozornica nagrade
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati