LABINSKE UDRUGE: Joga u svakodnevnom životu

LABINSKE UDRUGE: Joga u svakodnevnom životu

31.1.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Joga u svakodnevnom životu Labin je humanitarna, neprofitna udruga koja aktivno djeluje već petnaest godina. Osnovana je na temeljima sustava Joga u svakodnevnom životu, autor kojeg je Paramhans Swami Mahešvarananda. Ovo je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih sustava joge u svijetu. Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja čovjeka, te provođenja aktivnosti usmjerenih služenju ljudskoj zajednici poticanjem zdravlja, svjetskog mira, humanitarnih akcija, očuvanja ljudskih prava, zaštite okoliša i svih živih bića, tolerancije, poštovanja i slobode među vjerama, kulturama i narodima.

 

Po ovoj metodu svakodnevno diljem svijeta vježba više stotina tisuća ljudi, a u Labinu redovito vježba pedesetak sugrađana. Sustav se prakticira kroz osam stupnjeva, a sastoji se od fizičkih vježbi (asana), vježbi disanja (pranajama) i vježbi meditacije.

 

Upis za nove članove kreće idućeg utorka, 2. veljače 2010., a druženja na početnom-prvom stupnju održavat će se dvaput tjedno, i to utorkom i petkom od 19,30 do 21,00 sat u prostorijama udruge.

 

Joga u svakodnevnom životu

Rudarska 1/II, Labin

Predsjednica udruge: Marina Frontel

Kontakt: Loreno Miletić (mob 095/915 8271)

E-mail: labin@yogaindailylife.org

 

labinske udruge joga zivot loreno miletić joga u svakodnevnom životu marina frontel
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati