Klape i gosti u pulskoj Areni - mediteranski događaj godine / 8. srpnja u pulskoj Areni, s početkom u 21.30 sati održat će se veliki koncert najboljih hrvatskih klapa i njihovih gostiju

Klape i gosti u pulskoj Areni - mediteranski događaj godine /  8. srpnja u pulskoj Areni, s početkom u 21.30 sati održat će se veliki koncert najboljih hrvatskih klapa i njihovih gostiju

27.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Čarolija klapske pjesma izgleda da je “začarala” i one koji nisu donedavno bili ljubitelji klapskog pjevanja. Još ako se pritom radi o ponajboljim hrvatskih klapama – klapi Cambi, Maslina i Teranke, te njihovim talentiranim i nagrađivanim gostima koji su svi redom vrhunski vokalisti: Olja zz band, Vinko Coce, Bruno Krajcar, zborovi Kaplan i Izvor – iznenađenje nije toliko veliko. Na radijima se vrte njihove pjesme, na televiziji se traže njihovi video spotovi, a pjesme s njihovim albuma redom postaju hitovi.

 

Nakon Zagreba i Rijeke, red je došao i na Pulu

Nakon dvije velike uspješnice – prošlogodišnjeg koncerta klape Cambi u Zagrebu, te ovogodišnje svojevrsne “reprize” u ožujku u Rijeci, ovoga će se ljeta održati veliki koncert u najljepšem mogućem ambijentu za ovakav spektakl – pulskom amfiteatru.

Savršeni spoj tradicionalnog & modernog

Sadržaj koncerta je koncipiran tako da se tijekom jedne večeri publici predstave različiti aspekti klapskih interpretacija, od starijih, tradicionalnih pjesama, do obrada pop standarda, što je bez sumnje, garancija dobre zabave. Kulturološki je naglasak spajanje Dalmacije s Istrom, te tradicionalnog sa suvremenim.A da je glazbeni spektakl zajamčen govori i činjenica da će se u određenim trenucima na bini istovremeno naći preko stotinu izvođača (solisti, tri klape i dva zbora uz prateći band).

Ulaznice

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, online u sustavu Eventim, na prodajnim mjestima Arenaturista, i u sklopu CD shopa u Puli.

Cijena: 120 kuna za parter i 100 kuna za tribine.

 

PR

 

 

klapa cambi vinko coce klape arena
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati