Kaštelu Morosini-Grimani dodijeljena nagrada Zlatna koza - Capra d'oro za najbolji turistički proizvod 2021. godine

Kaštelu Morosini-Grimani dodijeljena nagrada Zlatna koza - Capra d'oro za najbolji turistički proizvod 2021. godine

21.12.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U rovinjskom Hotelu Lone 19. prosinca svečano su uručene nagrade Zlatna koza - Capra d'oro za 2021. i 2022. godinu. Prestižne su to nagrade koje od 1994. godine, uz pandemijsku pauzu, dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre.

I kaštel Morosini-Grimani se našao na popisu dobitnika i to kao najbolji turistički proizvod za 2021.godinu! Nagrada je dodijeljena Savičenti d.o.o. za održavanje, izgradnju i turistička agencija koja upravlja kaštelom Morosini-Grimani, a nagradu su preuzele Natalija Ladavac i Nives Cetina.

Na području Općine Svetvinčenat nagrada je još dodijeljena i Turističkoj zajednici Općine Svetvinčenat koja je u suradnji s turističkim zajednicama Buzeta, Barbana, Kanfanara, Žminja i Središnje Istre osvojila priznanje u kategoriji vizualnih komunikacija za 2022.godinu za promo film „Good mood-Good food“.

Kaštel Morosini-Grimani s radom je započeo tek 2020.godine u startnoj godini pandemijske krize, stoga je ova nagrada iznimna čast za rad i poslovanje kaštela u tek nepunih 2 godine rada.

Interpretacijski je to centar namijenjen posjetama svih uzrasta, kako školskih posjeta, tako i team building aktivnostima, a namijenjen je i za razne poslovne i privatne svrhe. Posebice se ističe kao nova lokacija za jedinstvena vjenčanja, kao i za večernje evente. Trenutno je kaštel zatvoren tijekom zimskih mjeseci za individualne posjete, no s radom započinju ponovno već od ožujka.

Za nove informacije posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

zlatna koza istra nagrada kaštel turizam
Galerija fotografija (5)

Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati