Još danas u Savičentu na Kampanjolinu kužinu i Olimpbirske igre!

Još danas u Savičentu na Kampanjolinu kužinu i Olimpbirske igre!

9.10.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U petak 7. listopada započeo je „𝐕𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐳 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐨𝐥𝐨𝐧“ koji traje još samo danas, do 𝟗. 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐝𝐚 kada je dvorište kaštela Morosini-Grimani postalo baza za dobru biru i gastro ponudu.

Pu𝐧𝐨 𝐳𝐚𝐛𝐚𝐯𝐞, 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐚𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐞 𝐢 𝐣𝐨𝐬̌ 𝐛𝐨𝐥𝐣𝐞 𝐛𝐢𝐫𝐞 mogli smo vidjeti već u subotu kada su se na programu našle raznolike aktivnosti. Program je započeo već u petak u večernjim satima, s ponudom kviza i „Meet the brewer“ radionice u kojoj se predstavljala Kampanjolina priča.  Subota je protekla uz sportsko – zabavne i natjecateljske aktivnosti. U suradnji s „Teći, isti, piti“ održana je BEERUN utrka na 400m uz predah s birom na svakih 100m, a u 18:00h ekipa se mogla okušati i u Beerpongu i natjecati se za glavnu nagradu: posjet adrenalinskom parku „Kringa“.

Sve to popraćeno je izvrsnom gastro ponudom za koju je zadužena Kampanjolina kužina koja je pripremila 5 različitih recepta. Meni je podređen trenutnim delicijama godišnjeg doba, te se tako mogu naći: Meraviljoza ala Đani di Triešte, Orzoto ala Peko con fungi de boška di Cere, Guančale ala Dino, Luganige ala Vjeko, La pljeskavica ala Elio.

A danas je na redu veliko finale uz Olimpbirske igre! Natjecanje je to gdje se 4 ekipe natječu za bogatu glavnu nagradu: Quad safari (Istra Adventure), a kako bi to osvojili moraju proći 5 zanimljivih izazova za koje se još uvijek stignete prijaviti!

Svi oni natjecateljskog duha mogu se okušati i u ostalim natjecateljskim popratnim sadržajima poput Masskrugstemmen (tradicionalna igra sa Oktoberfesta) ili Keg squata i oboriti postojeće rekorde, a za svako sudjelovanje slijedi i nagrada!

Ulaz na event je slobodan, dok su razgled kaštela i Escape Castle igra dostupni po promotivnim cijenama od 30kn i 50kn.

Detaljne informacije u vezi programa pronađite  ovdje: http://fb.me/e/2QYXvj8Lv.

Za sve prijave javite se na info@grimanicastle.com ili u inbox facebook stranice Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat.

Organizatori: Kaštel Morosini-Grimani i Kampanjola Eko Bira

Događaj se odvija uz sufinanciranje Turističke zajednice Istarske županije. 


Galerija fotografija (7)

Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati